Celularul – Cellular (2004)


Celularul – Cellular (2004) Film Online Subtitrat


Regia: David R. Ellis
Actori: Kim Basinger, Chris Evans, Jason Statham
An: 2004
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<093WrcVKbQ0/Cellular.REPACK.DVDRiP.XViD-KJS.avi.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Celularul – Cellular

Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, și ți-ar cere să-i salvezi viața? Ai închide imediat gândind că este o greșală? Cum ar fi dacă ar exista chiar. Si o mică șansă ca cel ce sună să fie serios și tu să rămâi singura lui speranță? Ce ai face?

Un apel greșit, cu totul întâmplător, pe celularul său, îl trimite pe un tânăr într-o cursă contra cronometru pentru a salva viața unei femei în filmul de acțiune CELULARUL.

Câștigătoarea premiului Oscar, Kim Basinger interpretează personajul Jessica Martin, o profesoară la liceu și mamă a cărei viață liniștită. Este întoarsă pe dos când este răpită din casa ei de 5 agresori necunoscuți și dusă într-un loc misterios.

Îngrijorată pentru viața ei și în totală necunoaștere a motivelor răpirii sale, Jessica reușește să pună în funcțiune un telefon distrus. Si să apeleze un numar necunoscut ca o ultimă încercare de a se salva. Ryan (Chris Evans), tânărul care răspunde apelului panicat, se trezește dintr-o dată că este singura speranță a Jessicăi. Neavând nicio cunoștință despre Jessica în afara soțului ei. Si a vocii înspăimântate de la celălalt capăt al conexiunii telefonice, Ryan este repede aruncat într-o lume a decepției și crimei. Intr-o frenetică încercare de a o găsi și a o salva.

Prima data l-am vazut la cinema in 2004, si a fost peste asteptari, de atunci l-am revazut de mai multe ori, este un film bestial. Filmul este interesant si povestea bine legata cu momente de suspans. Geniala ideea filmului de a se baza pe un lucru minuscul de ultima tehnologie si cu chestia asta sa ajungi la o actiune care te tine cu sufletul la gura toata durata filmului. Un film ce merita vazut.