Cel mai tare detectiv – The Hebrew Hammer (2003)

Cel mai tare detectiv – The Hebrew Hammer (2003) Film Online Subtitrat

Regia: Jonathan Kesselman
Actori: Adam Goldberg, Andy Dick, Judy Greer
An: 2003
Gen: Comedie
IMDB: 6.2
Durata: 85 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer Cel mai tare detectiv – The Hebrew Hammer (2003)

Sinopsis film Cel mai tare detectiv – The Hebrew Hammer (2003)

Mordechai Jefferson Carver este un evreu ortodox, care pornește într-o misiune de a salva Hanukkah, o importantă sărbătoare evreiască, atunci când află că fiul malefic al lui Moș Crăciun este decis să o elimine.

Review film Cel mai tare detectiv – The Hebrew Hammer (2003)

Ebraice Hammer are o schemă de distribuție potențial nefast curios: Un detaliu-out premiere înlocuite prin sunete electronice versiune la Comedy Central, înainte de versiunea needitat hit-uri teatre. Rămâne de văzut dacă publicul va plăti pentru a vedea o versiune ușor diferită a unui oricine film cu cablu de bază se poate obține gratuit, dar dacă nimic altceva, versiunea teatrală va beneficia de a nu fi întrerupte de pauze comerciale, care sunt susceptibile de a în mod semnificativ deteriorarea ritmului său deja lent.

Versiunea de teatru are un alt avantaj: Segmentele de public nu va fi în măsură să schimbe canalele după ce a fost supus la Nora Dunn burlesc braying a unei mame evreiești arogant sau tribut over-the-top Peter Coyote lui Moshe Dayan. Cu toate că ea însăși facturile ca un “Jewsploitation” film ebraic Hammer urmează nu în mod surprinzător îndeaproape pe urmele culturii-Clash comedii largi, plăcut mulțime de combatere a criminalității, cum ar fi Undercover Brother și filmele Austin Powers.

De fapt, ebraică Hammer ar simți un întreg lot mai proaspătă și original, în cazul în care aceste filme nu ar fi existat, deși nu posedă un farmec pasiv nu rezistă la purtare. Deschidere cu un semn limba-in-obraz pentru a Baadasssss Song dulce Sweetback lui (al cărui scriitor-regizor-stele, Melvin Van Peebles, face apariția, împreună cu fiul său Mario), stele Hammer Adam Goldberg ca un crimefighter hasidică, care a ales pentru a ajuta Oamenii aleși atunci când răul Mos Andy Dick amenință să distrugă Hanukkah.

Deși se pare ca costa aproximativ 75 $ pentru a face, ebraică Hammer gestionează câteva riff-uri amuzant pe drum evreii se pot simți înstrăinați de cultura de masă, mai ales atunci când Dick încearcă să slăbească hotărârea lor prin distribuirea de copii bootleg a Este o viață minunată pentru copii , într-o secvență de inteligent evidențiată printr-un montaj foto setat la Curtis Mayfield lui “Pusherman.” De asemenea, un ciocan are performanțe de plumb atrăgătoare din Goldberg, care combină winningly nevroze everyJew cu rece laconic.