Cei patru razboinici – The Four Warriors (2015)


Cei patru razboinici – The Four Warriors (2015) film online subtitrat

Regia: Phil Hawkins
Scenariu: Christopher Dane
Actori: Christopher Dane, Hadrian Howard, Fergal Philips
Anul: 2015
Gen: Aventura
IMDB: 3.0

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Una dintre deciziile pe care trebuie să facă atunci când se face un film care are loc într-un alt eră este modul fidel doriți să adere la valorile de timp. Asta este ceva care patru Warriors nu obține dreptul; protagoniștii noastre sunt destul de relatable că sunt destul de simpatic, dar le-am luat, de asemenea, un prizonier de război cu ei ca un sclav pentru a transporta chestii. Contrastul evită face personajele simt ca sunt oameni moderni plonked în altă eră. Calitatea este, de asemenea, în general, acționează bine și nu golurilor mai jos acceptabil.

Cea mai mare slăbiciune a filmului Cei patru razboinici este că intriga și personajele nu sunt inspirate, la toate. Am acuzat “Cobblestone coridor” de a nu încerca nimic nou, dar patru Warriors pune în perspectivă acest lucru. “Coridor” execută lucruri inventiv în cadrul stabilit al genului. “Cei patru razboinici”, pe de altă parte, este ceea ce veți obține atunci când upend un sac de tropi fantezie și arhetipuri caracter pe un storyboard și îl numesc o zi. Aveți Richard lumea obosit, dar încă bună la inimă, războinic; William, omul egoist, dar în cele din urmă bun,. Sau Kushtar, caracterul străin cu cunoștințe de medicamente speciale.

Apoi, nu e femeia înțeleaptă sat care există doar pentru a da o profeție despre cele patru războinici care va salva satul. Acest lucru, în special, este un punct de iritare pentru mine, deoarece profeții de eroi nu ar trebui să fie parte a unei narațiuni dacă nu fie au un impact grav pe teren, sau au o poftă de mâncare decentă. “Cei patru razboinici” nu pe ambele conturi; complot ar fi elaborat în același mod în cazul în care ar fi fost cerut pentru a ajuta la, pur și simplu, deoarece acestea au fost prezente războinici. Și în timp ce există mai multe încercări de a face o poftă de mâncare decentă profeție, doar Alina (una dintre femeile din sat), devenind unul dintre cele patru războinici se apropie. Din păcate, acest lucru pare să fi fost incluse în mare parte pentru a justifica ei din ce în ce Richard interes dragoste la sfârșitul anului, astfel încât nici un punct de acolo.