Cedric the Entertainer Live from the Ville (2016)

Cedric the Entertainer Live from the Ville (2016) Online Subtitrat


Regia: Troy Miller
Actori: Cedric the Entertainer, Tennessee State University Marching Band
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cedric the Entertainer Live from the Ville

Cu nelipsita pălărie, acest comic mereu la patru ace oferă o perspectivă unică asupra îmbătrânirii, a alegerilor prezidențiale și a piesei „Honky Tonk Badonkadonk”.

Cum găsește timpul? Sau, probabil, mai bine, este totul în curs de pregătire pentru ceasul corpului său să se adapteze la găzduirea mai multor oaspeți (sau potențial permanent co-hosting) LIVE cu Kelly Ripa? “Toată lumea ma întrebat despre asta”, a spus el, adăugând că el simte că are o chimie bună cu Ripa. “Mi-a plăcut să merg cu ea la spectacolul ăsta. A fost distractiv.

Adevărul este că Cedric poate vorbi doar dimineața devreme pentru că este ocupat cu ambalarea producției în primul sezon al episoadelor BET cu colegii săi din turneul The Comedy Get Down: George Lopez, Eddie Griffin, Charlie Murphy și colegul lui Ced alum din The Original Kings of Comedy, DL Hughley. Ei vor termina producția în primul sezon săptămâna viitoare, apoi se vor întoarce pe turneul The Comedy Get Down, împreună cu întâlnirile din weekend până în noiembrie.

“Este chiar surprinzător. Știam că a fost o idee bună atunci când ne-am gândit la asta, dar episoadele s-au întâlnit foarte bine “, a spus Ced.