Cea mai buna zi – Best Day Ever (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Cea mai buna zi – Best Day Ever (2014) film online subtitrat

Regia: Jeff London
Scenariu: James Handshoe, Jeff London
Actori: Mel England, Tom Saporito, Peter Stickles
Anul: 2014
Gen: Drama, Romantic
IMDB: 3.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Jeff Londra regizat această poveste foarte personala. A fost co-scris și co-produs cu partenerul său, James Steven Handshoe, creând un script care a fost inspirat de povestea “Cea mai buna zi” adevarata a cum s-au îndrăgostit. Paul F. Burchett producator executiv, în timp ce Timothy Dam și Curtis GROPP servit ca producători asociați. Cele mai multe dintre aceste persoane au lucrat cu Londra, înainte sau lucrează la filmul viitoare comedie / groază, Pizza Boy Massacre.

Mel Anglia joacă David, un regizor Indie cotitură cincizeci. Ziua de naștere devine o obsesie, forțându-l să evalueze cariera si tot ce așteaptă de la viață. Iubitul lui Greg (Nate Moore) pare să aibă grijă de el, dar nu să-l înțeleagă sau să respecte ambitiile sale creatoare. Atât bărbații, cât în ​​mod evident sens la sfârșitul inevitabil al relatiei lor. Peter Stickles (de la Shortbus și aici TV vizuina) joacă cel mai bun prieten al lui David James, care crede David ar trebui să îndeplinească vărul său Shane (Tom Saporito). Bărbații fac inițial de contact prin mesaje instantanee; că scena trage un pic, dar asta e singurul moment această poveste încetinește in filmul Cea mai buna zi.

David se află la o răscruce, atât în ​​carieră și viața personală, cum se teme că ar putea trăi tot restul vieții sale, fără dragoste adevărată sau un sentiment de adevărat succes. Vedem imediat chimie în prima întâlnire dintre David și Shane, chiar dacă sunt inițial prea nervos să se uite la nimic, dar podeaua in Cea mai buna zi.