Ce-mi doresc de Crăciun – All I Want for Christmas (1991)


Ce-mi doresc de Crăciun – All I Want for Christmas (1991) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Lieberman
Actori: Harley Jane Kozak, Jamey Sheridan, Ethan Embry
An: 1991
Gen: Comedie, Craciun, Familie, Romantice
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ce-mi doresc de Crăciun – All I Want for Christmas

All I want for Christmas este o comedie despre doi copii new-yorkezi care au o strategie amuzanta de o obtine ceea ce isi doresc in vacanta de Craciun. Ethan, fratele mai mare, si adorabila Hallie, care stie cum sa iasa din situatii dificile, trebuie sa isi petreaca Craciunul alaturi de parintii Catherine si Michael si de bunica Lillian. Pornind in aceasta aventura, pentru Ethan si Hallie, aproape ca nimic nu merge asa cum planuisera.

Tony Boer, un afacerist, este cel care complica lucrurile datorita interesului sau pentru Catherine. Intre timp, Ethan este preocupat nu doar de dilema sentimentala a parintilor sai ci si de a sa: prietenia cu Stephanie, prima lui iubire de adolescent. Ceea ce rezulta este un plan elaborat care implica soricei, telefoane si camioane de inghetata cu ajutorul carora Ethan, Hallie si Stephanie incearca sa isi duca planul la bun sfarsit. Primul obstacol in calea planurilor lor este logodnicul mamei lor, Tony.

Acest film este un film mare pentru toți cei care au fost într-o situație pe care ați crezut că nu ar avea nici un control al. Acest film merge cu întreaga idee capcana părinte de a avea doi părinți din nou împreună. Printr-o serie de evenimente ce încearcă să. Acest film dă speranță tuturor copiilor mici care părinții au divizat. Pentru acei copii care au părinții lui nu este bine distractiv de familie.


Trailer Ce-mi doresc de Crăciun – All I Want for Christmas