Cazul Charles Dexter Ward – The Resurrected (1991)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Cazul Charles Dexter Ward – The Resurrected (1991) film online subtitrat

Alt titlu: Shatterbrain
Regia: Dan O’Bannon
Actori: John Terry, Jane Sibbett, Bernard Cuffling, J.B. Bivens, Chris Sarandon
Anul: 1991
Gen: Groaza, SF
Durata: 108 minute
IMDB: 6.4/10 din 2038 voturi

Apelul meu: Ce surpriză plăcută! Bun gore, o poveste care ma tinut creatura efecte curioase și ciudate compensat care acționează tintite si filmate adaptat scris defecte. Fanii de gore și HP Lovecraft ar trebui să încercați cu siguranta acest mic bijuterie și bucurați-vă. Daca iti place acest ceas: Am fost destul de multumit de adaptare Lovecraft Dagon (2001). De asemenea, încercați Hellraiser (1987) și The Re-Animator (1985) pentru tonuri de Gore și ciudate grave. ALTERNTATE TITLU: Shatterbrain, nu am nici o idee de ce.

Acest film “Cazul Charles Dexter Ward” puturos este despre un om care găsește jurnalele de laborator ale unui strămoș vechi și este tras în continuă munca-cu toate acestea sa punct de vedere moral discutabil ar putea fi. Detectiv particular John March, naratorul poveștii noastre, este abordat de Claire Ward despre soțul ei Charles Dextor Ward (Chris Sarandon; Fright Night remake și original, Redare copilului, Bordello of Blood) și de ce anume sa mutat din casa lor și, mai ales de ce are nevoie cantități suspecte de carne și sânge livrate pentru experimentele sale misterioase. Laborator Charles, o casă retrasă, are o reputație locală pentru consecințe de hoituri.

În timp ce toate Lovecraft-adaptările diferă de la povestile reale, in “Cazul Charles Dexter Ward”, cele cu atat mai bine păstrează elemente puternice pe fondul modernizari. Director Dan O’Bannon (Întoarcerea morților vii și scriitor de Alien, Life Force, Total Recall, Screamers, bleeders și remake-ul Total Recall, printre multe altele) urmează costum corespunzător cu tonuri ciudate grele, o adorație general pentru macabru și un element puternic de mister care vergelelor “curiozitatea în întrebam aceleași lucruri ca Charles de telespectatori soția înstrăinat. “Ceea ce se lucrează la el în casă? De ce are el nevoie de toate carnea? Ce este mirosul ăsta? ”

Bazat pe HP Lovecraft, “Cazul Charles Dexter Ward”, această adaptare este departe de acțiune-ambalate. În schimb, rezultă costum Lovecraftian cu groază că PRODS la curiozitatea. Este una dintre cele mai bune adaptări Lovecraft am văzut încă, cu unele imagini tulburătoare și ambianță. Surprinde atmosfera si alchimia, întunericul și “mai puțin este mai mult” abordarea care lăsa umbre obsedante mici holbezi la Viewer sa, și se hraneste imaginatia. Un alt motiv este în valoare de degustare se datorează faptului că, de asemenea, duce privitorul înainte, ispitindu-le pentru a continua, în scopul de a descoperi misterul a ceea ce sa întâmplat.