Cave of Forgotten Dreams (2010)

Cave of Forgotten Dreams (2010) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Peștera viselor uitate
Regia: Werner Herzog
Actori: Werner Herzog, Dominique Baffier, Jean Clottes, Jean-Michel Geneste, Carole Fritz
Anul: 2010
Gen: Documentare, Istorice
Durata: 90 minute
IMDB: 7.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Cave of Forgotten Dreams filmat în 3-D, pentru o mai bună transmită modul picturile urmărească și să exploateze contururile naturale ale vechile ziduri. Procesul de asemenea, ajută-l sugerează modul în care oamenii de paleolitic superior s-ar fi văzut picturile ei înșiși, în lumina pâlpâitoare torțelor lor.

Accesul la Chauvet Cave, numit pentru una dintre descoperitorii sale, a fost imediat închisă de guvernul francez, și o ușă de oțel încuiată bare de acum în drum spre arborele de aer. În spatele acelei uși, pesteri gardienii aplica un regim strict. Cave of Forgotten Dreams este permis un echipaj de patru oameni, inclusiv el însuși. Ele sunt limitate la patru lumini rece panou, alimentat de la curele de baterii. Îndrăznesc pas numai pe două picior cai largi de aluminiu care au fost instalate. Li se permite patru ore pe zi. Dacă cineva trebuie să plece pentru orice motiv – chiar și pentru a obține o șurubelniță – vizita în acea zi este de peste; paznicii doresc să scut de alimentare cu aer peșterii.

Cu siguranță oamenii trebuie să fi fost pictura undeva aceste peretii pesterilor au fost acoperite. Este greu de crezut că aceste linii încrezător și forme a luat ființă fără preludiu. Sau exista ceva înnăscut în aceste forme? datarea cu carbon exacte sugerează că alți artiști a revenit la pestera de cel puțin 2000 de ani după primii au sosit și au continuat lucrarea în același stil.
Doar două sculpturi foarte mici din caverna arată forme umane in filme online Cave of Forgotten Dreams. Una dintre ele este o femeie, cu organele ei sexuale exagerate pentru a dramatiza fertilitatea. în sine picturile sunt toate de animale, o varietate uimitoare, oferind o bestiar al văii, la momentul: mamuti, ursi de pestera, lei, bizoni, pantere, cai, rinoceri. Rinocerii au ceea ce sunt exagerate cu siguranță coarne, sugerând o dorință de a sublinia puterea lor. Unele dintre desenele repeta coarne și picioare într-o încercare evidentă de a descrie mișcarea.

În plus față de amprenta, există semne amare ca oamenii au fost aici. Aproape de intrare originală, în care lumina din afara a fost încă prezentă, mulți vizitatori lăsat amprentele lor palmare pe un perete în ocru roșu. Au fost aceste semne ale artiștilor? Cartele? De ce a mulți lăsați-le? O amprentă iese în evidență: Un om avea un deget deteriorat. Mai în spate în peșteră, au găsit un alt semn cu același deget. Cei doi vizite și amprenta unui copil rămâne după 30 de mii de ani in documentarul Cave of Forgotten Dreams.

Restricția de patru panouri mici de lumină portabile, este în avantajul lui Herzog; după cum se mișcă, acestea sugereaza cum torțele pâlpâirea ar fi creat iluzia de mișcare în aceste caracteristici repetate. Spațiul a fost atât de limitată, era imposibil pentru echipajul său de a sta din mai multe fotografii, și umbrele lor dans pe pereți, la fel ca și umbrele strămoșii uitate trebuie să fi dansat în lumina torțelor. inspirație Herzog este de a ne arăta picturile ca vizitatori originale pesterilor trebuie să-i văzut. Am văzut fotografii perfect luminate ale altor picturi rupestre care nu sunt atât de evocatoare.

Herzog din Cave of Forgotten Dreams spune că, în general, îi displace 3-D. Dar el crede că există situații în care 3-D este necesar, iar acest film Cave of Forgotten Dreams este unul dintre ele. Am văzut cu proiecția digitală luminoase, bine-concentrat. În afară de un banc one-shot de la capăt, el nu a permite imaginile sale să încalce spațiul de teatru; el folosește 3-D ca o modalitate pentru noi de a intra în spațiul filmului, în loc de o cale pentru a intra noastră. El a fost corect să realizeze cât de util ar fi în fotografierea acești pereți din documentarul Cave of Forgotten Dreams. În măsura în care este posibil pentru noi să meargă în spatele Herzog în acea peșteră, o facem.