Cave (2016)

Cave (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Henrik Martin Dahlsbakken
Actori: Heidi Toini, Mads Sjøgård Pettersen, Benjamin Helstad
An: 2016
Gen: Aventura, Thriller
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cave

Peștera, cel mai recent film al lui Martin Henrik Dahlsbakken, nu este nici pentru claustrofobilor sau hidrofob. Filmul a ambalat suficient de anxietate în nouăzeci de minute său timp-cadru pentru a face sa te crezi esti adanc in pestera din Norvegia rurală. Peliculele tânăr regizor dovedește cât de talentat este la capturarea o poveste minimalistă, unic si foarte norvegian.

Narativ este destul de simplu. Viktor, Adrian și Charlie (incredibil de puternic plumb feminin), toate servite împreună în forțele speciale din Afganistan. Charlie si Viktor a fi iubitori, dar acum Charlie se întâlnește cu Adrian. Cei trei decid să se aventureze afară în pustie norvegian și de a explora un sistem de peșteri ascuns, misterios și scufundat departe în pădure. Cei trei dintre ele nu sunt conștiente de ceea ce îi așteaptă în peștera pe măsură ce lucrează împreună ca o echipă să-l facă prin în mod clar dificilă o excursie pe jos.

Povestea în sine este rapid și eficient atunci când vine vorba de introducerea elementelor povestirii în raport cu celălalt, în timp ce evoluția ulterioară sunt indicate prin dialog rare. În timp ce fundalul personajelor nu este la fel de dezvoltat ca ar fi putut fi, timpul prezent, este perfect ilustrat. Script-ul este extrem de sugestiv si destul de minimalistă, iar acest lucru funcționează bine pentru poveste. Actorii se confruntă cu provocări reale și să depășească așteptările cu ușurință.

Punctul culminant al acestui film este natura sălbatică, distinctiv. Aparatul foto face într-adevăr utilizări ale peisajului din jurul ei, iar acest lucru este o adevărată încântare. Scenele au fost filmate în aer liber în mediul natural al Norvegiei, inclusiv Trollstigen, Jotunheimen și Fauske, cu scenele de interior din peșteri filmat parțial în peșteri mexicane.


Trailer Cave