Cavalerul negru – The Dark Knight (2008)


Cavalerul negru – The Dark Knight (2008) Online Subtitrat


Filmul Cavalerul negru – The Dark Knight este o urmare a hitului de actiune Batman Begins, Cavalerul negru ii reuneste pe regizorul Christopher Nolan si pe starul Christian Bale, care reia in aceasta noua pelicula rolul lui Bruce Wayne/Batman.

Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon si a hotaratului procuror districtual, Harvey Dent, Batman incepe lupta impotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strarpi definitiv. Initial, triumviratul se dovedeste a fi eficient, dar in curand cei trei devin tinta unui geniu al raului, cunoscut sub numele de Joker, care arunca orasul in anarhie, fortandu-l pe Cavalerul negru sa incalce fragila granita dintre erou si razbunator.

Heath Ledger (Brokeback Mountain), nominalizat la premiul Academiei, il intruchipeaza pe arhetipul raului, The Joker, iar Aaron Eckhart il interpreteaza pe procurorul Harvey Dent. Maggie Gyllenhaal se alatura si ea distributiei in rolul lui Rachel Dawes. In Cavalerul negru revin multi actori din Batman Begins, cum ar fi Gary Oldman, in rolul locotenentului Jim Gordon.


Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 9.0
Regia: Christopher Nolan
Actori: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Cavalerul negru - The Dark Knight (2008)
Cavalerul negru - The Dark Knight (2008) Online Subtitrat in Romana

Cavalerul negru - The Dark Knight (2008) Online Subtitrat Filmul Cavalerul negru - The Dark Knight este o urmare a hitului de actiune Batman Begins, Cavale

Notă film - PortalulTauTV.net:
5