Cautarea – Searching (2018)

In urma disparitiei fiicei sale in varsta de 16 ani, David Kim (John Cho) din Cautarea – Searching online subtitrat, incearca sa gaseasca indicii in laptopul acesteia, verificandu-i istoricul activitatilor online.

Curand, insa, acesta descopera ca fiica sa nu era deloc perfecta cum parea. Filmul Cautarea – Searching online subtitrat;  care a provocat senzatie la Festival de la Sundance unde a castigat doua premii; se lanseaza vineri in cinematografele nord-americane propunand o poveste despre disparitia unei adolescente; un mister relatat in intregime prin intermediul ecranului unui computer, relateaza EFE.

Filmul Cautarea – Searching online subtitrat, care constituie debutul tanarului cineast indian Aneesh Chaganty – un fost angajat al companiei Google in varsta de 27 de ani – este primul thriller comercial contemporan interpretat de un actor de origine asiatica, John Cho, cunoscut publicului datorita seriei science-fiction ‘Star Trek’. In primele 15 minute, spectatorul patrunde in intimitatea caminului sotilor Kim, care se bucura de venirea fiicei lor si care sunt totodata coplesiti de durere atunci cand afla ca mama sufera de limfom.

Cautarea - Searching (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Aneesh Chaganty
Actori: John Cho, Debra Messing, Joseph Lee
An: 2018
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 7.7


Searching (2018) Online Subtitrat


Trailer