Cat dureaza o casnicie – The Heartbreak Kid (2007)

Cat dureaza o casnicie – The Heartbreak Kid (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Actori: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Malin Akerman
An: 2007
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cat dureaza o casnicie – The Heartbreak Kid

“Ne simtim bine facand comedii pentru adulti. Asta stim sa facem cel mai bine. Chiar daca unora nu le place, publicul asta vrea! Cred ca scene de sex ca in filmul nostru nu au mai fost in nici o comedie.” – Peter Farrelly

The Heartbreak Kid – Cat dureaza o casnicie, este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly. Ce mixeaza pe vechi si verificate gaguri, pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate registrele: sentimental, erotic si relational. In a treia zi a lunii de miere, Eddie Cantrow (Ben Stiller), un burlac tomnatec de 40 de ani, crede ca a gasit dragostea adevarata. Din nefericire, nu este insa vorba despre proaspata sa sotie.

Un cuplu proaspăt căsătorit călătorește în luna de miere într-o stațiune mexicană, iar, din anumite motive. Fiecare este nevoit să urmeze un program propriu. Astfel, cei doi soţi au ocazia să descopere că nu se potrivesc unul cu celălalt. Având aspiraţii diferite și moduri diferite de a se distra.

Scenariul este uşurel, tipic comediilor de vară adresate publicului adolescentin, glumele alternează între vulgaritate şi prost gust, iar filmul are o pronunţată latură publicitară în favoarea vacanţelor petrecute pe teritoriu mexican. Atracţiile locale sunt mult mai interesante decât glumele răsuflate ale lui Ben Stiller, iar unul dintre personaje pledează la un moment dat în favoarea stabilirii în acele locuri unde viaţa însăşi pare a fi un concediu prelungit.

În rest, ce se mai poate comenta: cabotinismul lui Ben Stiller este cunoscut, iar stilul umoristic al fraţilor Farrelly se bazează (după cum știm deja) pe exploatarea vulgarității.