Castelul – I Capture the Castle (2003)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Castelul – I Capture the Castle (2003) Online Subtitrat


Regia: Tim Fywell
Actori: Romola Garai, Rose Byrne, Bill Nighy
An: 2003
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Castelul – I Capture the Castle (2003)

Cassandra are 17 ani si locuieste intr-un castel impreuna cu familia ei excentrica. Tatal ei se straduieste sa repete succesul pe care l-a avut primul sau roman, in urma cu 12 ani. Dar in zadar. Rose, sora ei, nu face altceva decat sa se revolte impotriva destinului, iar mama lor vitrega e ca si inexistenta.

Insa intr-o zi, doi tineri americani sosesc in zona…

Si vara, care se anunta la fel ca orice alta vara din ultimii ani, transforma pentru totdeauna viata Cassandrei, care cunoaste fiorii primei iubiri.

Este un film care ne introduce in atmosfera psihologico-sociala a unei anumite categorii mai defavorizate din societatea tipic britanica a primelor decenii ale sec.XX, reliefand impactul dramatic si deci cel mai adesea nefavorabil si producator de suferinte tocmai in etapa de inceput a adevaratei vieti sentimental-erotice a foarte tinerelor fete desigur neexperimentate din aceasta categorie sociala amintita, dar care tanjesc desigur spre imbinarea asigurarii prin casatorie a unei conditii socio-materiale cat mai bune cu gasirea in acelasi timp si a unei reale satisfactii si chiar fericiri sentimental-erotice alaturi de un partener pe care sa-l iubeasca si sa se simta iubite la randul lor.