Căsătorește-te cu mine – Mujhse Shaadi Karogi (2004)

Căsătorește-te cu mine – Mujhse Shaadi Karogi (2004) Film Online Subtitrat


Regia: David Dhawan
Actori: Salman Khan, Akshay Kumar, Priyanka Chopra
An: 2004
Gen: Comedie, Indiene, Romantice
IMDB: 6.8


Mujhse Shaadi Karogi Partea 1:

Mujhse Shaadi Karogi Partea 2:


Sinopsis Căsătorește-te cu mine – Mujhse Shaadi Karogi

Mujhse shaadi karogi este o comedie romantica, care-l are in rol principal pe Sameer. Un tanar venit in orasul Goa pentru a deveni bodyguard si pentru a uita trecutul si pe iubita lui care il parasise.

Inainte de a pleca in Goa, Sameer ii promite mamei sale ca nu isi va pierde controlul si nu se va bate cu nimeni (cand era copil astrologul i-a citit lui Sameer ca va avea o fire agresiva si ca va fi provocat de o persoana). Ajuns in Orasul Goa, Sameer o intalneste pe frumoasa Rani, aceasta intalnire nu dureaza prea mult deoarece Sameer il loveste pe tatal fetei (fost colonel si un om foarte sever) si ii provoaca multe necazuri acestuia.

Sameer reuseste sa-si ceara iertare in fata colonelului si sa se impace cu Rani. Dar se pare ca viata nu este atat de roz pentru Sameer, la usa casei in care Sameer locuieste cu chirie apare Sunny care se imprieteneste cu Rani si care vrea sa o desparta de Sameer si sa se marite cu el, cea ce il enerveaza foarte tare pe Saamer. Astfel incepe batalia dintre cei doi iubareti pentru a castiga pe mireasa inimii lor.

Numai ca orice bine ar face Sameer pentru a o cuceri pe Rani se transforma in rau, iar orice rau ar face Sunny se transforma in bine – ceea ce il apropie si mai mult de Rani si de tatal ei si il enerveaza si mai tare pe Sameer. Oare va reusi Sameer sa o cucereasca pe Rani si sa-si tina promisiunea facuta mamei? Oare Sunny este persoana de care vorbea astrologul?