Casablanca (1942)

Casablanca (1942) Film Online Subtitrat

Regia: Michael Curtiz
Actori: Curt Bois, Ingrid Bergman, Humphrey Bogart, Paul Henreid, Madeleine Lebeau
Anul: 1942
Gen: Drama, Romantice, Razboi
Durata: 102 minute
IMDB: 8.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Dacă vom identifica puternic cu personajele din unele filme, atunci este nici un mister faptul că “Casablanca” este una dintre cele mai populare filme facute vreodata. Este vorba despre un bărbat și o femeie care se iubesc și care dragostea sacrificiu pentru un scop mai înalt. Acest lucru este extrem de atrăgătoare; privitorul este capabil să-și imagineze câștigarea dragostea Humphrey Bogart sau Ingrid Bergman, dar egoism renunțarea ea, ca o contribuție la marea cauză a înfrângerea naziștilor nu numai.

Nimeni nu face “Casablanca”, au spus că s-au a face un film mare. A fost pur și simplu “Casablanca” un alt comunicat de Warner Bros.. A fost un “O listă” imagine, pentru a fi sigur (Bogart, Bergman si Paul Henreid erau stele, și nu mai bine exprimate de susținere actori ar fi putut fi asamblate pe lot Warners decât Peter Lorre, Sidney Greenstreet, Claude Rains și Dooley Wilson) . Dar a fost făcut pe un buget strans si lansat cu așteptările mici. Toți cei implicați în acest film a fost, și ar fi, în zeci de alte filme realizate în circumstanțe similare, și măreția “Casablanca” a fost în mare parte rezultatul întâmplării fericit.

Scenariul a fost adaptat de la un joc de nici o consecință mare; memoriile spune de resturi de dialog notat și s-au grabit peste pentru a set. Ce trebuie să fi ajutat este că personajele au fost ferm stabilit în mintea scriitorilor și erau caractere atât de aproape de personas ecran ale actorilor care era greu să scrie un dialog în ton greșit.
Humphrey Bogart a jucat conduce puternice eroice în cariera sa, dar el a fost, de obicei, mai bine ca dezamăgit, rănit, eroul resentimente. Amintiți-vă să-l în “Comoara din Sierra Madre”, ia convins pe ceilalți complotau să fure aurul. În filme online “Casablanca”, el joacă Rick Blaine, hard-potabilă american rulează un club de noapte în Casablanca Maroc când a fost o răscruce de spioni, trădători, naziști și al Rezistenței Franceze.