Carnage Park (2016)

Carnage Park (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mickey Keating
Actori: Ashley Bell, Pat Healy, James Landry Hébert
Anul: 2016
Gen: Actiune, Crima, Groaza
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer Carnage Park (2016)


Review Carnage Park (2016)

Narațiunii nu se procedează într-un mod liniar, unul dintre multele sale dă din cap lui Quentin Tarantino: ea salturi înainte și înapoi în timp, ca urmare a unui caracter. Inainte de a trece pe o alta. În primul rând, există un ușor de neînțeles monolog-voiceover, livrat de actorul Pat Healy în rolul de psihopat veteran din Vietnam Wyatt Moss. Care a creat un “parc carnagiu” în piesa lui masivă a proprietății în deșert, în cazul în care oamenii prinse astfel încât el poate apoi alege-le unul câte unul.

Coceni Wyatt în jurul valorii de pe proprietatea lui, uneori purtând o mască de gaze, iar el este omniscient și omniprezent. Arma de asalt îndreptată spre țintele sale din dealuri sau rigole din apropiere. “Dumnezeu nu joacă favorite”, el drone.

Apoi, există un salt înapoi, iar povestea devine într-adevăr a început ca un beat-up Chevrolet-pileală de gaz careens prin deșert. Un om urle sângerare la moarte pe bancheta din spate, deoarece șoferul îi spune să stea pe. Conducătorul auto a intrat în panică este Scorpion Joe (James Landry Hébert) și tipul împușcat din spate este sidekick Scorpion lui Joe, Lenny (Michael Villar).

Se pare că ei au un ostatic în portbagaj, o fată traumatizată pe nume Vivian (jucat de Ashley Bell, de la filmul “The Last exorcizare”). Scorpion Joe și Lenny jefuit banca mic în micul oraș din apropiere, trăgând Vivian. Care a fost la banca cerșit pentru un împrumut pentru a salva ferma familiei. Impreună cu ei pentru garanții. Mic face Scorpion Joe știu că a condus pe terenul deținut de un criminal în serie furios. Periferia căptușite cu garduri electrice.