Cardinal (2017)

Cardinal online subtitrat este un serial polițist canadian cotat de IMDb cu 7.7 din 10 și lansat în 2017. Serialul are pana acum 2 sezoane lansate pe piață și un al treilea în stadiu de filmare, fiecare reprezentând cate o mini serie de cate 6 episoade.

Prima mini serie Cardinal  ne aduce în prim plan un criminal în serie care ucide femei și bărbați tineri, dar nu are un tipar asa ca singurul care crede ca se confrunta cu un criminal în serie este anchetatorul nostru principal și anume John Cardinal interpretat de actorul Billy Campbell. Pe actorul american de origine l-ați mai vazut în seriale precum The Killing despre care v-am povestit într-un articol anterior, clasice precum Merlose Place, Dinastia dar și filme precum Destul în care a jucat alături de Jennifer Lopez.

Deși polițistul nostru este obișnuit sa desfășoare anchetele de unul singur, de asta data primește o colega nou transferata, Lisa Delorme interpretata de actrița canadiana Karine Vannase, recunoscuta mai mult pentru producțiile franțuzești în care a jucat de-a lungul timpului.

Pe lângă ancheta crimelor cei doi anchetatori se confrunta și cu probleme personale, Cardinal este căsătorit cu o femeie pe care o iubește enorm dar care are probleme psihice și are nevoie de tot sprijinul sau, Delorme este părăsită de soț pentru ca este mult prea implicata în activitățile de serviciu și ajunge sa se îndrăgostească de partenerul de munca fără însă a-i mărturisi acestuia sentimentele.


Actori: Billy Campbell, Karine Vanasse, Glen Gould
An: 2017
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.7


Cardinal (2017) SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06


Trailer