Cărări întortocheate – Wicker Park (2004)

Cărări întortocheate – Wicker Park (2004) Film Online Subtitrat

Regia: Paul McGuigan
Actori: Josh Hartnett, Diane Kruger, Rose Byrne
An: 2004
Genuri: Drama, Romantice, Mister
IMDB: 7.0
Durata: 114 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer Cărări întortocheate – Wicker Park (2004)

Sinopsis film Cărări întortocheate – Wicker Park (2004)

Matthew (Josh Hartnett) este încă îndrăgostit de Lisa (Diane Kruger), fata pe care a cunoscut-o cu doi ani în urmă și care a dispărut fără nicio explicație, imediat după aceea. După ce i se pare că o zărește ieșind dintr-un restaurant, Matthew pornește în căutarea ei, în speranța că va descoperi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Review film Cărări întortocheate – Wicker Park (2004)

Aceasta a creat mintea mea la usurinta cu privire la “Wicker Park”. Prin substituirea “Wicker Park” pentru “fizica cuantică”, am fost în stare să experimenteze filmul în același mod în care am experimenta universul, prin tratarea acestuia ca și în cazul în care acesta există, chiar dacă nu. Parcela, de exemplu, de-a lungul hums ca și în cazul în care este într-adevăr acolo, cum ar fi materia, atunci când, de fapt, este cea mai mare parte un vid, la fel ca interiorul atomilor. Cronologia nu este confuz, deoarece oamenii de știință cred că e doar o iluzie că timpul își are originea în trecut și trece prin prezent în drumul său spre viitor. S-ar putea muta în orice direcție, așa cum o face în acest film.

Am apreciat în special “Ceea ce # $ *! ‘S” susțin că nu putem vedea ceva ce nu înțelegem. Atunci când Columb a ajuns în Lumea Nouă, filmul spune, indienii în picioare pe plaja nu a putut vedea navele sale, pentru că nu aveau nici un concept de nave. Dar un șaman bătrân înțelept observat că valurile erau curg în mod diferit, și stând pe plajă pentru o lungă perioadă de timp, el a fost în cele din urmă capabil să vadă navele și să le arate la prietenii lui. În exact același mod, nu am putut vedea intriga acestui film, pentru că am avut nici un concept de ceea ce a fost. Dar, prin căutarea și ascultând cu atenție, am fost în cele din urmă capabil să perceapă că a fost o dragoste patrulaterul care au loc în trei apartamente Chicago, care, pentru comoditate m-am gândit ca Nina, Pinta și Santa Maria.

Sunt eu un studiu lent? Cred că sunt înainte de curba. Examinatorul pentru site-ul Web BBC relatează că filmul are loc în New York. Acesta este situat în Chicago și a fost filmat in Chicago si Montreal. Fizica cuantică, desigur, explică modul în care personajele, cum ar fi particulele subatomice, pot fi în Chicago și Montreal, în același timp.