Captive State (2019)

Filmul Captive State online subtitrat este plasat într-un cartier al Chicago-ului la zece ani după o ocupaţie extraterestră, Captive State explorează viaţa localnicilor – atât a colaboratorilor, cât şi a disidenţilor.

Filmul are loc aproape după un deceniu după ce extratereștrii au invadat Pământul, cu o secvență expozițională lungă care a povestit invazia, preluarea și tentativă de insurecție umană. Străinii se instalează că guvernatorii ai Pământului, și se numesc ei înșiși legislatori.

Ei se închid în zonele închise subterane, trimițând instrucțiuni colaboratorilor umani de la suprafață. Filmul îl urmează pe detectivul Mulligan (John Goodman), care încearcă să răstoarne o celulă de rezistență, iar Gabriel Drummond (Ashton Sanders), care în mod reticent devine implicat în luptă.

Captive State (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Rupert Wyatt
Actori: John Goodman, Ashton Sanders, Jonathan Majors
An: 2019
Gen: SF, Thriller
IMDB: 7.1


Captive State (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Captive State (2019)

În filmul Captive State (2019), o rasă de extratereștri coboară pe planetă noastră. Anii mai târziu, creaturile subterane, care sugeau energie, au făcut un armistițiu cu guvernele Pământului. Dar tânărul Gabriel (Ashton Sanders), care și-a văzut părinții uciși de extratereștrii, rămâne dedicat menținerii unei răzvrătiri pe străzile din Chicago. El urmează pe urmele fratelui său mai mare, care a devenit erou popular în timp ce încerca să lupte înapoi.

Între timp, ofițerul de poliție Mulligan (John Goodman), al cărui fost partener a fost tatăl lui Gabriel, este hotărât să-l țînă pe Gabriel afară din necazuri, încercând totodată să mențînă relațiile stabile între extratereștri și oameni. În timp ce grupul rebel, cunoscut sub numele de Phoenix, planifică o explozie invizibilă în timpul unei întâlniri între un politician uman și un extraterestru, alte planuri mai complicate sunt de asemenea puse în mișcare.