Captain Marvel (2019)

Captain Marvel online subtitrat este primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Marvell în urma unui accident distrugător. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.

Captain Marvel (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Anna Boden, Ryan Fleck
Actori: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Gemma Chan
An: 2019
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.9


Captain Marvel (2019) Online Subtitrat


Trailer


Brie Larson este Captain Marvel

Într-un interviu acordat despre filmul online 2019 Captain Marvel, interpreta personajului central, Brie Larson, a vorbit despre experienţa sa în rol – o schimbare majoră în producţiile Marvel, unde supereroinele au apărut exclusiv în roluri secundare, şi unul dintre lucrurile reamintite în mai toate discuţiile despre film.

Captain Marvel
Captain Marvel Brie Larson

„Nu ştiu cu ce este diferit un astfel de film. Sinceră să fiu, nu vreau să fie privit aşa. Să se vorbească despre prima supereroină din UCM ş.a.m.d….E ca şi cum ai spune «Wow, femeile pot face şi ele ce fac bărbaţii? Ce concept nebunesc!». Cu cât vorbim mai mult despre lucrul acesta mi se pare că perpetuăm ideea că aşa ceva nu este posibil. Dacă nu a fost aşa până acum, a fost greşit. Acum facem doar ceea ce era natural să fie făcut”, a spus Larson.

Actriţa a vorbit şi despre întâlnirea cu Kelly Sue DeConnick, cea care a adus-o în prim plan pe Carol Danvers în benzile desenate şi a servit drept consultant la filmări.

„Filmul acesta nu s-ar fi făcut dacă nu ar fi fost ea şi îi sunt recunoscătoare pentru acest personaj. Acum mergem practic pe cărarea trasată ea”, a menţionat Larson


Incasari imense

Captain Marvel continuă să joace un rol eroic nu doar pe ecran, ci şi la box-office. Conform ultimelor date de box-office, filmul cu Brie Larson în rolul supereroinei a trecut de borna de 900 milioane dolari global.

În weekendul care tocmai a trecut, Captain Marvel a adus încasări de 87 de milioane de dolari la nivel global, inclusiv 52 de milioane de dolari de pe pieţele din afara Statelor Unite ale Americii. Până la ora actuală, filmul a adus 589 de milioane de dolari în afara SUA, ducând la încasări globale de 910 milioane dolari. La box-office-ul american, Captain Marvel a avut încasări impresionante de 35 milioane dolari în cel de-al treilea weekend de la premieră, ducând încasările de pe piaţa nord-americană până la 320 milioane de dolari. Acum, filmul se află pe poziţia numărul 10 între premierele din întreaga istorie, depăşind încasările unor filme cu supereroi precum: Thor:Ragnarok (854 milioane dolari), Venom (855 milioane dolari) şi Spider-Man:Homecoming (880 milioane dolari).

Captain Marvel este, așadar, cel mai important film al anului, înaintea lui Avengers: Endgame, ce urmează să se lanseze. Filmul din vara aceasta va fi decisiv pentru soarta mai multora dintre supereroii planetei, scrie Variety.

La finalul lui Avengers: Infinity War, Marvel ne-a sugerat că supereroina Carol Danvers (Larson) este cea mai potrivite salvatoare a Pământului, după ce titanul Thanos a prefăcut în scrum jumătate din Univers.

Între timp, filmul lui Jordan Peele, Us, a avut încasări de 16,7 milioane dolari pe 47 de pieţe internaţionale. Cu Lupita Nyong’o şi cu Winston Duke, thriller-ul psihologic despre o familie terorizată de o bandă de dubluri malefice a încasat 70 de milioane dolari la box-office, cu un început de săptămână de 86,95 milioane de dolari. Us a avut cel mai bun debut în Anglia, cu 3,7 milioane de dolari, urmată de Franţa cu 2 milioane dolari, Spania cu 1,2 milioane dolari şi de Germania cu 1,4 milioane dolari.

În afară de Captain Marvel şi Us, Hollywoodul a avut un onorabil loc 2 pe piața din afara SUA. Filmul chinez More Than Blue, un remake al dramei romantice sud-coreene din 2009, a strâns 29,6 milioane din şase ţări, ajungând la încasări globale de 136 milioane dolari. Alte titluri chineze precum Song of Youth şi Money au completat box-office-ul cu 11,2 milioane respectiv 10,3 milioane dolari.