Captain America (1990)

Captain America (1990) Film Online Subtitrat


Regia: Albert Pyun
Actori: Matt Salinger, Ronny Cox, Ned Beatty
An: 1990
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 3.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Captain America

In timpul celui de al doilea razboi mondial, un curajos soldat American trece printr-o serie de experimente pentru a deveni un super soldat, Captain America. Merge in Germania pentru a sabota rachetele naziste, ale lui Red Skull, dar este trimis in timp in 1990. Cand se trezeste afla ca Red Skull si-a schimba identitatea si incearca acum sa-l rapeasca pe presedintele SUA.

Jumătate de mod de adaptare decentă a personajului clasic Marvel comics, pe care mulți oameni fie iubesc sau urăsc. Cea mai mare parte a deceniului pe jumătate, pe care-l are filmul, provine de la starul Matt Salinger, fiul lui JD Salinger.

Într-un rol care ar fi putut fi făcut comic sau pur și simplu rău de mulți alți actori. Matt reușește să imbucă personajul cu un sentiment autentic de sinceritate similar cu ceea ce a dat lui Christopher Reeve lui Superman. Si de multe ori dispărut de alți actori în filmele super-eroice.

Dacă filmul ar fi fost lăsat cu un buget mai mare și ar fi obținut o mare emisiune teatrală. Ar fi putut să-l facă pe Matt Salinger o stea sau cel puțin să-și stabilească numele. Si să-i lase puțină putere să continue alte roluri în proiecte mai mari. Cum ar fi Helen Slater clasic dezastru “Supergirl” (1984).

De fapt, cred că atât Dolph Lundgren, cât și Arnold Schwarzenegger, au fost considerați pentru rolul respectiv. Dar este la fel de bine că nu au reușit acest lucru, văzând cum s-ar fi accentuat accentul lor împotriva acelui erou “All-American”. Deși numele lui Arnold de pe imagine ar fi putut să-l obțină o eliberare teatrală în loc să meargă direct la video.