Capone (2020)

Filmul Capone (2020) online subtitrat il are in rolul principal pe Tom Hardy si este temporal amplasat în jurul anului 1941. Capone este despre gangsterul retras la conacul sau din Florida. A fost eliberat recent din închisoare, după o serie de accidente vasculare cerebrale și o scădere a capacității sale mentale din cauza sifilisului: Al (sau Fonzo, cum îi spun apropiatii) este îngrijit de soția sa, Mae (Linda Cardellini).

Cu toate că locuinta lor este de fapt o vasta mosie ca un palat, înconjurată de statui de colectie și lucrări de artă neprețuite, mobilier ornat și multe garzi de corp – au probleme financiare, fiind nevoiti să-și vândă bogatiile pentru a-si asigura traiul si pentru a acoperi cheltuielile medicale. De fapt, pierderea casei servește drept metaforă vizuală pentru schimbarea și goliciunea minții gangsterului. Aceasta varianta de biografiea lui Capone, realizata de Trank ,este cel puțin unica.

Reprezentările cinematografice anterioare ale lui Capone au purtat semnaturi precum cea a lui Paul Muni (Scarface, 1932), Jason Robards (Masacrul de Ziua Sfântului Valentin, 1967), și Robert De Niro (The Untouchables, 1987) – și, în toate, este un ucigaș vicios. Portretul creionat de Hardy are o diferență uluitoare, deși la fel de amenințător. Scufundat intr-un machiaj puternic ce-i acoperea toata fața, glasul său de pistol trunchiat în timp ce vomită, transpiră, se târăște (literalmente) în timp ce urla la aligatori și amenință fantome.

Între timp, paranoicul Capone crede ca este urmărit și spionat – deși nu ar fi deplasat. Noi, ca și Capone însuși, nu suntem niciodată siguri dacă ceea ce vedem pe ecran este real.

Capone (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Alt titlu: Fonzo
Regia: Josh Trank
Actori: Tom Hardy, Linda Cardellini, Al Sapienza
An: 2020
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 5.5


Capone (2020) Online Subtitrat


Trailer