Capcana – Destroyer (2018)

Capcana – Destroyer online subtitrat urmărește drama morală și existențială a unei femei detectiv din Poliția Los Angeles, Erin Bell, care, de tânără, a lucrat sub acoperire cu o bandă din deșertul Californiei, însă rezultatele au fost tragice. Atunci când conducătorul bandei reapare după ani întregi, ea trebuie să refacă legătura cu membrii bandei care au rămas în viață și mai ales cu propriul ei trecut, pentru a scoate la iveală demonii care i-au distrus viața.

Capcana - Destroyer (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Karyn Kusama
Actori: Nicole Kidman, Toby Kebbell, Tatiana Maslany
An: 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.3


Destroyer (2018) Online Subtitrat


Destroyer – Capcana: portretul unei drame

Filmul online Destroyer – Capcana face parte din categoria acelor producții care. Deși au ingredientele filmelor de acțiune (cadavre, spargeri de bănci, delincvenți, bătăi, împușcături). E un film foarte contemplativ, centrul de greutate fiind nu pe scenele de luptă; ori pe urmăririle de mașini, care apar numai în flashback-uri. Ci pe scenele lungi care îi surprind protagonistei suferința și starea catatonică.

Spectatorii care caută să vadă un caper, vor descoperi un film ce face portretul traumei. Scenele de violență sunt inerte comparativ cu drama protagnistei, care a pierdut aproape totul în respectivul jaf armat.

Nicole Kidman in Destroyer
Nicole Kidman in Destroyer

Deși rețeta e a unui film polițist, Destroyer – Capcana este un film psihologic, nu atât despre lupta dintre polițiști, fie ei sub acoperire și delincvenți ci despre drama unei persoane care a fost o victimă în lupta dintre bine și rău. Insuficient pregătită pentru misiunea de infiltrare în grupul de delincvenți conduși de periculosul Silas, Erin nu a avut prezență de spirit într-un moment crucial.

Ce face acum Erin e acel „to be brooding”, se adâncește în gânduri negre analizând evenimente trecute, trage concluzii și rămâne neclintită în dorința de a-l prinde pe cel care i-a distrus viața. Scenele de luptă ale protagonistei cu propria conștiință prelevează în raport cu scenele de acțiune. Cele mai dramatice evenimente din film sunt cele care au loc în flash back-uri: când pune la cale misiunea, când se îndrăgostește, când participă la jaf.