Capace (2017)

Capace (2017) Film Romanesc Online


Regia: Sorin Marin
Actori: Adrian Titieni, Vlad Ivanov
An: 2017
Gen: Drama, Romanesti
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Capace

Capace este povestea unui bărbat bogat și puternic, dar singur (interpretat de Vlad Ivanov), care își conduce afacerile cu autoritate și fără scrupule. Concurența îl atacă pe Bursă și bărbatul își amintește de un joc din copilărie. Un joc cu capace de bere. O criză de inimă și vestea că e posibil să aibă nevoie de un transplant îl determină să plece într-un loc îndepărtat, unde Dunărea întâlnește marea, cu oameni simpli și obiceiuri străvechi.

CAPACE, regia Sorin Marin și Tudor Seichea Marin (România, 2017), cu Vlad Ivanov. Adrian Titieni, Nicholas Bohor, Eugenia Bosînceanu, Adrian Păduraru, Oliver Toderiță. Claudiu Istodor, Gavril Pătru, Liviu Cheloiu, Diana Cavaliotti, Adina Galupa, Andrei Aradits.

Un bărbat fără nume, bogat și singur, își conduce afacerile cu autoritate și fără scrupule. Concurență îl atacă pe Bursă și bărbatul își amintește de un joc din copilărie. Un joc cu capace de bere. O criză de inimă și vestea că e posibil să aibă nevoie de un transplant îl determina să plece într-un loc îndepărtat. Unde Dunărea întâlnește marea, cu oameni simpli și obiceiuri străvechi.

Filmul va fi proiectat în închiderea ediției, sâmbătă, 12 august, în prezența regizorului, a actorilor Vlad Ivanov. Adrian Titieni, Adrian Păduraru, a directorului de imagine Daniel Șerbanică,împreună cu o parte din echipa filmului.