Can’t Take It Back (2017)

Can’t Take It Back (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Tim Shechmeister
Actori: Logan Paul, Noah Centineo, Lexi Atkins
2017
Gen: Groaza, SF, Thriller
IMDB: 4.2


Se lucreaza la subtitrare!

<1ScSx6CqY_E/Cant.Take.It.Back.2017.WEB-DL.x264-ION10.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Can’t Take It Back

Urmând un grup de studenți care lasă comentarii urâte pe pagina unui elev coleg care sa sinucis recent.

Un recenzent este fie foarte confuz sau trolling afirmând că acest film este în vreun fel legat de zombi. Surprinde, nu zombi!

Este vorba despre seniorii de liceu care găsesc un profil social decedat al fostului coleg de clasă și lasă câteva comentarii urâte despre el. Apoi, fiecare dintre ei este bântuit de un spirit rău intenționat și descoperă că remarcile lor crude nu pot fi scuzați de “răzbunare”.

Povestea pare clară și neimaginativă, chiar dacă ar fi putut fi scrisă mai bine. O mare parte din acțiune este de lemn, deși nu este cel mai rău dintre 2017. Produsul finit se citește ca un potu de tip campy B-flick inspirat de teme similare și este de neiertat de predictibil. Aceasta pare a fi o lucrare a unui student de film / primul cronometru și a fost finalizată grăbit pe un buget de șireturi. Multe filme grozave au fost produse sub aceleași constrângeri, dar acesta nu este unul dintre ele. Sunt de acord cu un alt comentator care spune că acest film ar putea să facă față celor mai mari fete plictisitoare.