Can’t Buy Me Love (1987)

Can’t Buy Me Love (1987) Film Online Subtitrat


Regia: Steve Rash
Actori: Patrick Dempsey, Amanda Peterson, Courtney Gains
An: 1987
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Can’t Buy Me Love

Ronald Miller este indragostit de frumoasa Cindy Mancini, care nici macar nu ii cunoaste numele. Cindy este prietena fostului lider al echipei de fotbal, care este acum la colegiu si nu ii mai acorda atentia cu care era obisnuita.

In timp ce pentru Cindy o sambata noapte perfecta nu poate exista fara petreceri, pentru Ronald sambata este noaptea jocului de pocher cu prietenii tocilari. La o astfel de petrecere, Cindy “imprumuta” fara sa ceara voie, rochia de $1000 a mamei ei si reuseste sa o distruga.

Aflata intr-o situatie disperata, Cindy accepta propunerea lui Ronald. Acesta ii va da banii de care are nevoie pentru a cumpara o noua rochie, daca Cindy se preface pentru o luna ca Ronald este iubitul ei.

In timp ce Cindy incepe sa devina interesata de Ronald, acesta este prins in vartejul popularitatii. Si nu isi da seama de sentimentele acesteia. Isi va reveni Ronald la realitate inainte sa o piarda pe Cindy si pe ceilalti prieteni ai sai?

Am vrut să-mi placă filmul ăsta. Pe bune. Dar chestia e că mai mult m-a întristat. Nu știu dacă puștii americani sînt chiar atît de tîmpiți pe cît încearcă filmul ăsta. Să-i facă și pînă la urmă nu contează.