Când nimic nu merge bine – Gridlock’d (1997)

Când nimic nu merge bine – Gridlock’d (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Vondie Curtis-Hall
Actori: Tupac Shakur, Tim Roth, Thandie Newton
An: 1997
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Când nimic nu merge bine – Gridlock’d

Filmul prezinta realitatile dure ale vietii dependentilor de droguri, prin prisma dorintei acestora de a se interna intr-un centru de reabilitare in care sa isi poata trata dependenta. Pentru ca totul sa se complice si mai mult un prieten de-al lor este ucis de traficanti. Si vina cade asupra lor fiind urmariti si de politaii carora nu le pot demonstra nevinovatia.

În ajunul Anului Nou, muzicienii de jazz Stretch, Spoon și Cookie utilizează supradozele Cookie. Aceasta este motivul pentru care Spoon trebuie să lovească și atât el, cât și Stretch hotărăsc să renunțe. Ei petrec a doua zi încercând să intre într-o clinică de dezintoxicare, în timp ce. De asemenea, amestec accidental într-o anchetă de crimă.

Aceasta este o satiră foarte întunecată a birocrației sistemului de sănătate din SUA – un sistem minunat dacă-l puteți permite. Din păcate, nu pentru milioane de persoane care nu sunt protejate în afara sistemului. La fel ca Stretch și Spoon. Filmul arată frustrarea pe care o întâmpină cu un sistem care nu se concentrează pe nevoile clienților săi. Ci se află pe stratul de hârtii și birocrație. Filmul îi arată că au luat-o în jurul valorii de rundă atunci când tot ce vor să facă este să lovi cu piciorul.

Cu toate acestea, acest lucru nu este unul singur – filmul este suficient de inteligent pentru a ști că atât clienții, cât și sistemul trebuie să dea unii. Fiind unul dintre lucrătorii din domeniul sănătății, spune că “avem reguli, vă așteptați ca lumea să se oprească doar pentru că astăzi ați decis să faceți lovitura de stat, așa cum am așteptat toți în această zi timp de 10 ani!”