Când ne-am întâlnit – Jab We Met (2007)

Când ne-am întâlnit – Jab We Met (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Imtiaz Ali
Actori: Shahid Kapoor, Kareena Kapoor, Tarun Arora
An: 2007
Gen: Indiene, Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Când ne-am întâlnit – Jab We Met

Geet Dhillon trăiește o viață frumoasă alături de numeroasa sa familie, dar, din cauza studiilor, se mută în Mumbai. Pe drumul de întoarcere acasă, aceasta îl întâlnește pe Aditya Kashyap, pe care îl găsește într-o stare de tulburare profundă. În momentul când Aditya se pregătea să sară din tren, Geet îl oprește și încearcă să îi ridice moralul, fără succes însă. La următoarea stație, el coboară iar ea îl urmează, dar amândoi ajung să piardă trenul.

Grăbiți, se urcă într-un taxi și se îndreaptă către următoarea stație. Ajungând la gară, Aditya se urcă în tren, dar Geet îl pierde pe al ei. Printr-o încurcătură a sorții, amândoi se reîntâlnesc și petrec ceva timp împreună la un motel, dar din cauza unei intervenții în forță a Poliției în clădire, cei doi fug împreună cu ceilalți oaspeți. Călătoresc cu autobuzul, apoi cu mașina, iar într-un final ajung acasă la Geet, unde pregătirile pentru nunta acesteia cu un vechi prieten din copilărie sunt în toi.

Geet nu mai dorește însă să se căsătorească cu acesta, și cu ajutorul lui Aditya, fuge de acasă. Nouă luni mai târziu, membrii familiei lui Geet îl prind pe Aditya și îi cer să o readucă acasă în mai puțin de zece zile. Aditya se află acum pus în situația de a o găsi rapid pe Geet și de a o readuce familiei sale. Două întrebări se pun – este Geet împreună cu Aditya sau cu un individ necunoscut?