Cand dragostea ucide – Vaada (2005)

Cand dragostea ucide – Vaada (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Satish Kaushik
Actori: Arjun Rampal, Zayed Khan, Ameesha Patel
An: 2005
Gen: Crima, Drama, Indiene, Mister
IMDB: 5.6


Vaada Partea 1:

Vaada Partea 2:


Sinopsis Cand dragostea ucide – Vaada

Atunci cand doi barbati iubesc aceeasi femeie, se ajunge uneori la gesturi extreme. Mai ales atunci cand unul dintre ei se bucura de toate atuurile, dar nu si de iubirea propriei sotii. Iar cand aceasta moare, infruntarea finala dintre cei doi este inevitabila.

Arjun Rampal joacă sexy Rahul, care se întâlnește și se îndrăgostește de o cântăreață / fotomodel fierbinte si sexy pe nume Pooja în timpul unui cântec sufi sexy (Zindagi Ko … cred) si el face intentiile sale cunoscute de a-i că dorește să se căsătorească și acest lucru fac. Oh! dar înainte de toate acestea apare în film, filmul se deschide spre un intrus de mers pe jos în bucătăria lui Rahul pentru a găsi un organism agățat de tavan și corpul se dovedește a fi aceea de Pooja care a comis aparent sinucidere. Intrusul, se dovedește a fi prietenul lui Rahul Karan (interpretat de un alt uber sexy stud Zayed Khan). Karan avertizează încet prietenul lui Rahul că soția sa a murit, și Rahul, un om orb consideră că este greu de crezut că femeia care a mers la culcare chiar lângă el în noaptea dinaintea dispărut.

O investigație a poliției rezultă că nesocotește tot felul de secrete și minciuni murdare, din care unul include faptul că foarte psihotic Karan a fost un fost iubit de Pooja și poate sau nu poate fi responsabil pentru moartea ei. Nu ratați piesa fierbinte “Teri Kurti Sexy ‘dansat de Rampal și Patel și foarte frumos prea. DVD-ul meu a fost un pic inregistrat întârziat pe melodia sufi the “Zindagi Ko”, dar nu se oprește faptul că doamna Patel roci în totalitate, în căutarea fumatului în ea prea.