Camping (2018)

Jennifer Garner joaca intr-un nou serial HBO Camping online subtitrat despre un grup de prieteni aflati intr-o excursie cu cortul ca sa sarbatoreasca o aniversare importanta. Acest eveniment declanseaza emotii puternice, tensiuni si amintiri pe care ar fi preferat sa le uite.

Actrita de 45 de ani se va intoarce in televiziune pentru un remake al comediei britanice Camping online subtitrat. Lena Dunham dezvolta serialul impreuna cu producatorul executiv al “Girls” Jenni Konner. Garner joaca rolul unui sotii “obsesiv de organizata” si “cu o tendinta agresiva de control” care organizeaza o excursie cu cortul cu prilejul zilei de nastere a sotului ei, care implineste 45 de ani.

“Rolul este complicat, dur, provocator si cu adevarat distractiv”, scriu Dunham si Konner intr-un comunicat comun, in care se declara sigure ca actrita va aduce personajului principal Kathryn “caldura si inteligenta”.

Serialul original Camping online subtitrat a avut un sezon si a fost difuzat pe Sky Atlantic in 2016. Remake-ul american va avea opt episoade, iar productia va incepe la Los Angeles in primavara.


Regia: Lena Dunham, Jennifer Konner
Actori: Janicza Bravo, Arturo Del Puerto, Jennifer Garner
An: 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 4.6


Camping (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat: