Camp Cool Kids (2017)

Camp Cool Kids (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Lisa Arnold
Actori: Connor Rosen, Logan Shroyer, Michael Gross
2017
Gen: Familie
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Camp Cool Kids

Fratele mai mare al lui Spence, Zach, nu-l dorește niciodată, pentru că îl încurce, dar mama lor vrea să rămână împreună când tatăl lor a murit. Zach se îndreaptă spre tabăra de vară, iar Spence ar trebui să meargă cu el, dar Spence este frică. Cu toate acestea, bunicul lui Spence îl convinge să meargă, iar Spence află în curând că există o întreagă lume acolo dacă se va confrunta cu temerile sale și nu va lăsa imaginația hrănită să obțină tot ce este mai bun din el.

Ca o producție nouă, există, evident, o mulțime de elemente pozitive aici. Calitatea video, lucrul cu camera și calitatea audio sunt la standard. Coloana sonoră este puțin prostească și este destul de excesivă deoarece domină filmul, mai ales cu numeroasele montaje care alcătuiesc acest film. Seturile, locațiile și recuzele sunt totuși profesionale și adecvate. Cu toate acestea, există unele efecte speciale “intime” inutile, care nu conțin lucruri, ca să nu mai vorbim de faptul că în acest film nu există nicio editare. În final, aceasta este o nouă producție tipică de bază; este bine să aveți o nouă linie de bază, dar producția nu este singurul lucru de care aveți nevoie.

Nu este clar care ar trebui să fie scopul sau intenția adevărată a acestui film. Este un film pentru copii? Se pare ca unul. Caracterele sunt foarte leneș prezentate prin încercări lame la dialog și comedie. Nu există într-adevăr nici un complot pentru a vorbi, deoarece povestea constă în cea mai mare parte dintr-o mulțime de silliness, quirkiness, și montages pentru a umple timpul. Mesajul creștin prezentat este foarte plastic și forțat.