Camino (2015)

Camino (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Josh C. Waller
Actori: Zoë Bell, Nacho Vigalondo, Francisco Barreiro
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 103 minute
IMDB: 4.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Directorul Josh C. Waller nu este timid despre discutarea inspirații pentru Camino, cel mai recent colaborarea sa cu stuntwoman-cum-Zoë Bell filmele de drama (Death Proof). Un amestec format din Vrăjitor lui William Friedkin și “străin într-o țară străină” groază de supraviețuire (dar nu Salvador – Waller nu a fost niciodată un “mare fan Piatra”), a treia caracteristică regizorului Raze lui cronici aventurile Avery (Bell), un fotograf care fixează o lovitură de ghidul ei columbian, Guillermo (mers pe jos Fantastic Fest Avatar, Nacho Vigalondo), comite o atrocitate destul de atroce. Fără să scufundare în teritoriu spoiler grele, este un dat fiind faptul că scenariul perfid escaladeaza destul de repede, după cum Avery se găsește pe fugă în junglă, cu Guillermo si lui gorile inarmati cu cuțit în căutarea fierbinte.

În centrul Camino pune căutarea adevărului într-o țară în care moralitatea este la nepătruns ei. Avery nu este doar un turist – vizionează o țară străină, cu un ochi atotputernic, raționamente. In schimb, ea este doar o femeie care vrea să dezvăluie natura umană a unui război de droguri, care nu vede nici un scop (imaginea este setată la mijlocul anilor ’80, în timpul Stranglehold puterea MedellínCartel pe țară). subiecții ei sunt oameni fără un scop clar, prinși între un CIA american dispus să-i tortura, în scopul de a obține informații cu privire la dușmanul lor, și un inel de droguri, care toate punctele de vedere, care nu ajuta la speculei pură ca de unică folosință. Cu toate acestea, filmul Waller nu este un curs politic, în Camino filme online schimb optând pentru a se potrivi frumos printre recentul val de divertisment filmat Camino (Sicario Denis Villeneuve, Netflix Narcos), în căutarea la pachetul de senzații tari gen cu meditațiile atent asupra cauzei pierdute, care este războiul global împotriva drogurilor .

ispititor supremely pentru mulți participanți Fantastic Fest va fi performanta absolut uimitoare din Vigalondo, un pilon principal Fest cunoscut mai ales pentru Helming propriile sale imagini idiosincratice mișcare (Timecrimes, Open Windows). Waller spune că filmul a fost scris (prin producerea SpectreVision partenerului regizorului, Daniel Noe) cu Vigalondo în minte pentru ghidul de junglă ucigaș. Cu toate acestea, cei care caută un pic peisaj-mestecat de nebunie poate fi ușor dezamăgiți, deoarece Vigalondo joacă maniac cu un amestec abil de reținere și relentlessness. Este un viraj incredibil ca Waller este incantata sa o elibereze asupra lumii, și consideră că Nacho va avea destul de afluxul de oferte in calitate Wake imaginii lui din filme online Camino.