Call of the Wolf (2017)

Call of the Wolf (2017) Film Online Subtitrat


Regia: R.D. Womack II
Actori: Aleksander Ristic, Cynthia Bravo, Matthew Oliva
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Call of the Wolf

livrările sale sunt limitate, în principiu, o pușcă, niște gloanțe, un manual de supraviețuire marină, o lanternă, un walkie talkie, și oricare ar fi într-un seif blocat. Este prin walkie talkie că Lester este prezentat lui Wolf (Matei Oliva), tipul cu care a răpit pe Lester și l-au lăsat în cabină.

Iar Messing psihologic Lester incepe, incepand cu Wolf spune Lester a fost răpit pentru că și-a irosit viața el lui.

Noi învățăm repede Lester este un amestec de ticălos obraznic, idiot, nu are nici un sens comun, și a fost răsfățat de cea mai mare a vieții sale. Lester cifrele cele mai multe dintre această răpire este vorba despre o răscumpărare, dar își dă seama în curând Lup este pur și simplu să-l de formare pentru a fi vânat.

Pe măsură ce filmul continuă multe dintre scenele au Wolf Lester sfaturi de supravietuire oferindu-ajutor, dar acestea sunt suficiente doar să-i chinuie pe Lester în același timp, tu știi, lucruri simple, cum ar fi voi ucide animalul pentru tine să mănânci, pur și simplu trebuie să dau seama cum să-l gătească.

Din păcate Lester nu se poate face un foc. Din fericire Wolf a rapit, de asemenea, Viviana (Cynthia Bravo), și a învățat-o cum să facă focul.


Trailer Call of the Wolf