Calea luptătorului paşnic – Peaceful Warrior (2006)

Calea luptătorului paşnic – Peaceful Warrior (2006) Online Subtitrat


Regia: Victor Salva
Actori: Scott Mechlowicz, Nick Nolte, Amy Smart
Anul: 2006
Gen: Drama, Romantice, Sport
Durata: 120 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Calea luptătorului paşnic – Peaceful Warrior

Dan Millman (Scott Mechlowicz) este un gimnast care viseaza sa castige o medalie la Olimpiada, a carui lume se rastoarna cand intalneste un strain misterios numit Socrates (Nick Nolte). Socrates detine puterea de a ajunge la noi niveluri ale puterii si intelegerii. Dupa ce sufera un accident, cu ajutorul lui Socrate si al unei tinere, Joy (Amy Smart), Dan descopera ca trebuie sa invete multe si sa uite si mai multe inainte de a putea deveni un luptator impacat cu sine insusi.

Dacă “Calea luptătorului paşnic” nu s-au bazat pe o poveste adevărată, am putea avea un timp mai ușor crezand ca. Este un fel de parabolă, care este perfect acceptabil ca saga domnului Miyagi, dar atunci când filmul “Calea luptătorului paşnic” se deschide cu cuvintele “inspirate de evenimente adevărate,” mă edgy. Mă tot întrebam ce înseamnă “inspirate”. A Dan Millman, autorul cărții care a inspirat filmul “Calea luptătorului paşnic”, să îndeplinească într-adevăr un om care ar putea levita?

Ce cred este că Nick Nolte poate juca un om care poate levita. Nolte sunete o notă de claritate obosit în film; când a rosteste de auto-ajutorare clișee (“opri colectarea de informații din afara te și începe colectarea de informatii din interior”), el underplays atât de bine și arată atât de grave pe care le gândesc că poate el știe acest prima mana.

Nolte joacă doar participantul la un all-noapte stație Texaco care arata atat de modă veche, ar putea fi Gara fatală de gaze într-un film de groază: Știi, în cazul în care sperietoare vechi sinistru în salopetă spune copiii la rândul său, la stânga și du-te în jos drum murdărie vechi în mlaștină.