Călătoria – The Trip (2010)

Călătoria – The Trip (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Winterbottom
Actori: Claire Keelan, Margo Stilley, Dolya Gavanski, Rob Brydon, Steve Coogan, Paul Popplewell
Anul: 2010
Gen: Comedie, Drama
Durata: 107 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_QIwup25FU8/The.Trip." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Călătoria – The Trip

Cand Steve este rugat de “The Observer” sa faca un tur al tarii prin cele mai bune restaurante, el isi inchipuie ca aceasta va fi o escapada perfecta pentru el si prietena lui. Dar cand ea il refuza, Steve nu are alta alternativa decat sa-l ia cu el pe prietenul sau cel mai bun si sursa tuturor relelor, Bob Brydon. Cei doi vor forma un duo genial si comic. In final vor invata cate ceva despre mancarea buna, faima, relatii si chiar propriile vieti.

Trip, filmul, pe care am fost capabil de a prinde la un screening Siff ambalat. Este o versiune editată a emisiunii de televiziune. Ceasurile din seria sase episoade in la aproximativ 180 de minute. Iar filmul, la 107 minute, se simte trunchiate și s-au grabit comparativ. Ambele urmează aceste gents hilare, deoarece acestea revizuire restaurante din mediul rural englezesc, dar cu cei șaptezeci și așa de minute editat, o mare parte din nuanțelor și schimburi de ton de la sumbra (dar amuzant) pregnanță este cel pierdut, pentru a aparent disperat rade.

Filmul a se obține de multe ori acele rade (Coogan și Brydon, în conversațiile lor improvizate în mare parte, sunt foarte plin de umor), dar aceasta nu reușește să facă într-adevăr un impact mult dincolo de furnizarea divertisment. Scenele mai melancolice reținute din serialul de televiziune de multe ori se simt însăilat-on, iar tranziția între glume și sentiment greoaie, cu momente de liniște și timp de respirație în mare parte tăiată.


Trailer Călătoria – The Trip

https://www.youtube.com/watch?v=Xxq-I_e_KXg