Cairo Time (2009)

Cairo Time orasul piramidelor si al Nilului. Aici soseste Juliette, o ziarista nu tocmai la prima tinerete, pentru a se intalni cu sotul e ce lucreaza aici ca un oficial al ambasadei , in vederea unei excursii mult visate si mult dorite la piramide! Aici are surpriza ca este asteptata de Tareq , un prieten al sotului ei care chiar lucrase cu el , insa acum iesise la pensie si se dedicase unei mici afaceri cu o cafenea.

Sotul ei fiind prins intr-o situatie de urgenta in fasia Gaza, Juliette se trezeste mai intai intr-o lume straina ce are alte reguli , ca mai apoi va fi prinsa în vârtejul unei povesti de dragoste cu prietenul familiei..Tareq.

Escortand-o prin tot orasul si oferindu-i destul de des umarul si bratul, Tareq descopera cu surprindere, si apoi si Juliette, ca se găsesc în mijlocul unei aventuri scurte care ii capteaza pe amandoi! Insa, chiar atunci, situatia din fasia Gaza se detensioneaza si sotul se intoarce acasa. Asistam la o poveste care nu de putine ori are impuse bariere sociale ce uneori sunt prea greu de trecut.


Titlu Romania: Dragoste la Cairo
Regia: Ruba Nadda
Actori: Patricia Clarkson, Alexander Siddig, Elena Anaya
An: 2009
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Cairo Time (2009) Online Subtitrat


Trailer