Câinele adevăratul meu prieten – A Dog’s Purpose (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Câinele adevăratul meu prieten – A Dog’s Purpose (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Lasse Hallström
Actori: Britt Robertson, Dennis Quaid, Josh Gad
An: 2017
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Câinele adevăratul meu prieten – A Dog’s Purpose

Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descopră menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească.

Redată din perspectiva celui mai simpatic căţel prin vocea lui Josh Gad, povestea de familie îi mai reuneşte în distribuţie pe actorii Britt Robertson, KJ Apa, John Ortiz, Juliet Rylance, Luke Kirby, Peggy Lipton, Pooch Hall şi Dennis Quaid.

Scopul unui câine scăzut doar un trailer nou brand pentru viitorul film, tocmai la timp pentru Ziua Națională Dog! Flick atinge, care este relatat de Josh Gad, spune povestea unui câine, care devine reîncarnat pentru a ajuta diferite persoane cu viața lor.

Filmul este bazat pe romanul best-seller cu același nume de W. Bruce Cameron și va avea cu siguranță câine iubește în lacrimi. Un câine caută să descopere scopul său în viață de-a lungul mai multor vieți și proprietari.

Si eu sunt o iubitoare de animale dar daca v-ati fi interesat mai mult ati fi aflat faptul ca acel caine din respectivul videoclip era un caine antrenat in a inota, iar persoana (care era un dresor evident, pentru ca vorbea cu el si incerca sa il linisteasca) care incerca sa il “arunce” in apa dorea sa il faca pe caine sa se invete cu apa, asa este procedura.

Cainele intradevar nu dorea sa intre in apa atunci, insa momentul de la sfarsitul videoclipului in care cainele este in apa se vede ca este editat, nu este nimic sigur ca el ar fi fost aruncat cumva imediat, filmarea poate fi din alta zi, cand cainele a dorit sa intre in apa.


Trailer Câinele adevăratul meu prieten – A Dog’s Purpose