Cable Girls – Las chicas del cable (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Cable Girls – Las chicas del cable online subtitrat este un serial despre patru femei care lucrează într-o companie de telefonie ca operatore. Dar această poveste este mult mai mult decât atât. Actiunea se petrece în Madrid în anii 1920, serialull este o dramă de epocă spaniolă difuzează pe Netflix. Povestea începe cu Alba sau „Lidia”, întrucât este acuzată în mod greșit de crimă și singura modalitate prin care se poate salva este prin ridicarea de ceva pentru ofițerul corupt de la compania de telefonie. Aici se întâlnește cu celelalte trei femei și începe călătoria lor.

Serialul Cable Girls – Las chicas del cable online subtitrat nu este doar o dramă, este plin de ambiție, dorință, gelozie, șantaj, dragoste, secrete, minciuni și multe altele. Povestea te va învăța despre discriminarea la locul de muncă și despre împuternicirea femeilor. Acestea sunt suficiente calități pentru ca oricine să urmărească serialull și odată ce începeți, nu veți putea să vă opriți. Singura problemă pe care o vei avea cu serialul este că sezonul are doar opt episoade. Deci, nu uitați să adăugați acest original Netflix în lista dvs.


Regia: Ramón Campos, Gema R. Neira, Teresa Fernández-Valdés
Actori: Blanca Suárez, Yon González, Ana Fernández
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.8


Cable Girls – Las chicas del cable SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08


Trailer


Cable Girls - Las chicas del cable (2017)
Cable Girls - Las chicas del cable (2017) Online Subtitrat in Romana

Cable Girls - Las chicas del cable online subtitrat este un serial despre patru femei care lucrează într-o companie de telefonie ca operatore. Dar această

Editor's Rating:
5