Bushido Man (2013)

Bushido Man (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune
Producator(i): Takanori Tsujimoto
IMDB: 5.5
Regia: Takanori Tsujimoto
Actori: Mitsuki Koga, Yoshiyuki Yamaguchi, Masanori Mimoto

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Scris si regizat de japonezul Takanori Tsujimoto,actiunea filmului “Bushido Man” se deschide cu Toramaru, stăpân al artelor martiale integrate Mugen-ga-ryu, termină călătoria lui de formare și il vizitează pe stăpânul său, Gensai. “Trebuie să se dueleze cu fiecare maestru al artelor marțiale și câștiga, în scopul de a obține cărțile ezoterice de secrete martiale.Primind unui astfel de ordin de la Gensai, Toramaru face un pelerinaj în jurul Japoniei dupa care petrece un an luptand. Prin luptele sale cu maeștri reali în fiecare dintre artele marțiale, cum ar fi kung-fu, luptă cu băț, lupta cu sabia, și nunchaku, acest film spune cu pasiune ceea ce este “Bushido Man” și ceea ce este Bushido. Plin de acțiune feroce și divers! Filmul de luptă original este în cele din urmă născut aici!

Mitsuki și acțiune coregraf Sonomura Kensuke știm din filmele Bushido Man lui Milly Hard Revenge Tsujimoto Takanori lui, astfel încât acestea erau deja familiarizați cu nivelurile reciproc de calificare. Astfel, Sonomura știa cât de departe ar putea ridica acțiunea, care este destul de departe razna! Omul, sunt doar câteva dintre aceste secvențe intense. Există o intimitate și ferocitatea celor ce puține filme înainte de Bushido Man au fost în stare să realizeze.

Prin asta in filme online Bushido Man, vreau sa spun Sonomura este de a lua arme menite să păstreze adversarul la distanță ca Katana și personalul Bo și aducându-le mai aproape decât am văzut vreodată. Deoarece realitatea de luptă este, la un moment dat, adversarul poate fi chiar in fata ta, indiferent de ce fel de armă ai în mână. Așa că ai o luptă cu Katana un spadasin orb (un nod la njumătățit), care este uneori s-au luptat în termen de inci unul de altul. Același lucru este valabil pentru Personalul Bo. În afară de asta, restul scenelor de acțiune sunt chestii de nivel de top. Acțiunea este uimitor.

În ceea ce privește script-ul este în cauză, povestea este destul de simplă. Mânca, apoi lupta. Recupera și se repetă. Ceea ce nu mă așteptam a fost nivelul de umor Tsujimoto a scris în scenariul lui. O singură dată Miike Takashi regulat Yamaguchi Yoshiyuki joacă Maestrul Gensai, iar el devine o mulțime de materiale teribil în aceste interludii între cele șapte basme. Tot ce voi spune despre scena luptei culminantă este, nu te ridici să plece.