Burning Sands (2017)

Burning Sands (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Gerard McMurray
Actori: Segun Akande, Sidney Alexandria, Malik Bazille
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Burning Sands

Indreptarea acestui film a fost destul de bine făcut; fotografii au fost bine compus si arata destul de bine. Regizorul a fost cel care a scris scenariul pentru acest film împreună cu Christine Berg. Acesta a fost, de asemenea, una dintre primele sale filme; Cred că primul său film reală, așa că este destul de surprinzător faptul că el a tras de un film relativ bună. El nu a fost foarte creativ, cu unghiuri, dar mișcările camerei și editările au ajutat pentru a vă aduce în acest moment.

În cazul în care personajele principale au probleme cu sedere deasupra apei, camera se mișcă în sus și în jos în apă însoțite de modificări rapide, pentru a recrea modul în care s-ar fi simțit personajele. Îmi place acest lucru, deoarece este mai ușor pentru a ajunge la film. Sau să ne facă să se simtă cu caracterul ei au făcut zoom-ul aparatului foto de pe fața lui de la destul de o oarecare distanță. Un exemplu poate fi găsit la sfârșitul filmului. Această tehnică se amortizează într-adevăr.

Filmarea prea a fost bună. Utilizarea de focalizare a fost bun și a creat unele fotografii de vedere vizual arata bine. Dar ceea ce a făcut focurile de armă arate mai rău decât ar fi trebuit sa a fost clasificarea de culoare, ceva care este oprit în unele filme din zilele noastre și ceva care pare a greșit cu Netflix“viitorul film«Bright». Împușcăturile arata foarte plictisitoare din cauza filtru gri, care a fost pus peste film, care nu a dat un rezultat bun. Nu înțeleg cu adevărat de ce au făcut asta.


Trailer Burning Sands