Burlesque Heart of the Glitter Tribe (2017)

Un documentar revelator care urmărește personajele create pe scenă de artiștii de burlesc din Portland, Oregon, care practică cu frenezie diferite forme de artă.

Burlesque Heart of the Glitter Tribe este documentarul modern, pe care trebuie să-l realizăm cu toții. Regizat de Jon Manning și produs de Julie Livingston, ne oferă o perspectivă reală asupra lumii prin ochii unui grup divers de artiști din Portland, Oregon. Ei ajung să-și desenească cu desăvârșire carnea pe scenă și să-și slăbească corzile sufletești atunci când sunt în afara ei.

Poveștile lui Angelique Diavol, Zora von Pavonine, Babs Jamboree, Stage Door; Sandria Dore, Isaia Esquire, Violet Ohmigod, Russell Bruner; și Ivizia Dakini sunt pline de umor, emoție, durere, dor, și emoție. În timp ce acestea pot proveni din medii diferite, toate par sa stie cum să folosească talentele lor pentru a inspira lumea. Din prea multe motive pot să spun că am o apreciez arta Burlesque. Chiar și cu o mare cantitate de informatii; mi-am dat seama că am judecat Burlesque, dintr-un loc de ignoranță incontestabilă a faptelor.


Regia: Jon Manning
Actori: Jett Adore, Russell Bruner, Angelique Devil
2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.0


Burlesque Heart of the Glitter Tribe (2017) Online Subtitrat