Burke and Hare (2010)

Burke and Hare (2010) Film Online Subtitrat


Regia: John Landis
Actori: Bill Bailey, Tom Wilkinson, Michael Smiley, Andy Serkis, Simon Pegg
Anul: 2010
Gen: Comedie, Thriller
Durata: 91 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Burke and Hare

Filmul Burke and Hare se deschide în Edinburgh. Narațiune de Angus călăul explică modul în care cadavrele spânzuraților sunt transportate la Dr. Robert Knox pentru disectie. Rival lui Knox, Dr. Alexander Monro, vrea furnizarea constantă de cadavre, dar este forțat să se bazeze pe membrele tăiate pentru disectie. Asistent Monro lui Charles Darwin vine cu o scrisoare de fals conducerea că toate cadavrele încolo trebuie să fie trimise la Monro. Angus spune asistentul lui Knox, Patterson, știri. Patterson ofera mesajul Knox.

Burke and Hare, imigranti din Irlanda, încerca să-și vândă brânză mucegai ca un medicament de brevet. Când fraudă lor este descoperit, au fugit la un han deținută de soția lui Hare, Lucky. Ea le spune că unul dintre chiriași a murit. Burke și Hare decide să vândă cadavrul la Knox. Ei sunt obligați să rupă coloana vertebrală cadavrul a se potrivi într-un butoi pentru a fi contrabandă prin oraș. Se opresc la un pub de-a lungul drum, în cazul în care o fostă prostituată tânără, Ginny Hawkins, efectuează tare un fragment din Macbeth. Patronii ei ignora. Burke o întreabă de ce a făcut acest lucru, și ea spune că este ambiția ei de a deveni actrita. Ele împărtășesc o băutură; Hare reamintește Burke că ei trebuie să continue să casa lui Knox.

Burke and Hare prezinte cadavrul mutilat-acum la Knox. După unele negocieri, Knox este de acord să le plătească o sumă bună de bani pentru fiecare cadavru l-au adus pentru disectie. Burke intenționează să utilizeze banii pentru a finanța ambițiile teatrale lui Ginny, și Hare decide să deschidă un salon de înmormântare. Revenind la han, ei găsesc norocos beat și abia conștient.