Bunul raul si urâtul – The Good the Bad and the Ugly (1966)

Bunul raul si urâtul – The Good the Bad and the Ugly (1966) Online Subtitrat


Titlu original: Il buono il brutto il cattivo
Regia: Sergio Leone
Actori: Clint Eastwood, Eli Wallach, Luigi Pistilli, Benito Stefanelli, John Bartha, Lee Van Cleef
Anul: 1966
Gen: Western
Durata: 161 minute
IMDB: 8.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bunul raul si urâtul – The Good the Bad and the Ugly

În aceste cadre de deschidere, Sergio Leone stabilit o regulă că el urmează de-a lungul “The Good the Bad and the Ugly”. Regula este că abilitatea de a vedea este limitată de părțile laterale ale cadrului. La momente importante din film, ceea ce aparatul de fotografiat nu pot vedea, caracterele nu pot vedea, și care dă Leone libertatea de a ne surprinde cu intrări care nu pot fi explicate prin geografia practică a loviturile sale.

Există un moment, de exemplu, atunci când oamenii nu observa o tabără mai mare parte a armatei Uniunii până dau de acesta. Și un moment intr-un cimitir din filmul The Good the Bad and the Ugly, atunci când o femeie se materializează din aer. Chiar dacă el ar trebui să fi fost vizibile pentru o milă. Și modul în care oamenii merg pe o stradă în văzul. Si nimeni nu este capabil să le trage, poate pentru că acestea nu sunt în același cadru cu ei.

Leone are grijă deloc despre practic sau plauzibilă, și se bazează film The Good the Bad and the Ugly mare sa pe gunoiul de clișee de film de Vest. Folosind stilul de a ridica dreck în artă. În cazul în care filmul a fost deschisă în America de la sfârșitul anului 1967. La scurt timp după predecesorii săi “Un pumn de dolari” (1964). Si “Pentru câțiva dolari în plus” (1965), publicul știut că a plăcut, dar au știut de ce?