Bun venit la mine – Welcome to Me (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Bun venit la mine – Welcome to Me (2014) film online subtitrat

Regia: Shira Piven
Actori: Kristen Wiig, James Marsden, Linda Cardellini
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama
Durata: 87 minute
IMDB: 5.9/10 din 8245 voturi

Acestea sunt vremuri sensibile la hiper. Unul formulată în mod eronat tweet despre o problemă, cum ar fi boli mentale poate dezlănțui un torent de chingi limbii social-media în câteva secunde de la publicare. Prin urmare, trebuie să salut eforturile director Shira Piven, care reuseste cumva sa mearga pe linia fina dintre fad și batjocoritor cu “Bun venit la mine”, un gazon negru ocazional oribil satiră plină de umor, dacă despre un câștigător la loterie instabil din Palm Desert, California ., care se stinge medicamentele ei și investește 86 milioane $ ei jackpot într-un talk-show vanitate. Ei unul și numai un subiect? Ea însăși.

“Network”, “Regele Comedie”, “a fi acolo”, “The Truman Show” și vărul său “EDTV” – “Bun venit la mine” are o datorie de fiecare dintre deoarece comentarii cu privire la starea oblică de celebritate și popularitatea în curs de realitatea arată. Dar aceste filme au ajuns cu mult înainte de validarea fiecare moment care traiesc cu un selfie devenit o distracție națională și YouTube a fost considerată o priză legit pentru a descoperi noi talente. Acum toată lumea este propriul brand.

Ce acele filme nu aveau, totuși, a fost o femeie protagonist-un ingredient esențial în “Bun venit la mine”, cu stilul său distinct feminin de reflecție activă și lovind. Laudă devreme mult a fost axat pe stele sa, Kristen Wiig, care a aplecat întotdeauna spre haioase Ciudate, mai degrabă decât pe partea ha-ha amuzant de comedie cum expuse de o astfel de “Saturday Night Live”, modifica ego ca răuvoitoare clasa-școală imp Gilly și predat-copil Lawrence Welk cântăreață Dooneese. Deoarece se deplasează pe marele ecran, cu toate acestea, ea a adaugat o margine dramatic nuanțată a set-i de calificare care găsește o săpat mai adânc în interiorul psihicul deteriorate ale caractere ei.

Wiig impresionat când a condus un ansamblu all-femeie ca o servitoare trist-sac de onoare în “Bridemaids” și asociat cu colegii SNL alaun Bill Hader ca fratii sinucidere în “Gemenii schelet.”, Ci “Bun venit la mine”, practic trăiește și moare de performanta ei, și, din fericire, ei Alice Klieg este o creație cu grijă și viclenie artizanale, care expune un curent subteran de durere și tristețe sub starea ei de multe ori placid, pixilated. Ea este ca Blanche DuBois trecut cu Amy Adams “de desene animate printesa veni la viață în” Enchanted “, o jumătate de conștientă Naif deprimat care nu știe semnificația TMI și îi pasă doar de ei durere.