Bulletproof (2018)

Serialul Bulletproof (2018) online subtitrat este ca un Bad Boys britanic pentru televiziune. Ashley Walters și Noel Clarke joacă pe Ashley Walters și Noel Clarke, doi polițiști nebuni, dar care isi fac datoria si ii prind pe cei răi. Nu vă așteptați la nimic profund din punct de vedere intelectual pentru acest serial, dar va fi foarte distractiv.

De asemenea, ii oferă șansa domnului Walters să fie din nou în rolul polițistului, după ce BBC a anulat serialul dupa un singur sezon. Cu toate acestea, cel puțin serialul Top Boy se întoarce, cu amabilitatea Netflix.

Un pic de dramă întunecată începe atunci când serialul Bulletproof are doar câteva minute, în timp ce Sabine, o tânără sârbă, are informații despre o bandă care fură mașini și dorește protecție. Dar orice aspect prea întunecat iese repede pe fereastră, deoarece totul degenerează într-o goană de mașini. Orice polițist adevărat ar primi rapid o suspendare, având în vedere modul lor de a conduce, dar această pereche nici măcar nu primeste vesti de la șeful lor! (interpretat de Lindsay Coulson).


Regia: Nick Love, Noel Clarke, Ashley Walters
Actori: Noel Clarke, Ashley Walters, Jason Maza
An: 2018
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.5


Bulletproof SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03


Trailer