Brothers of the Wind (2015)

Brothers of the Wind (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Gerardo Olivares, Otmar Penker
Actori: Jean Reno, Manuel Camacho, Tobias Moretti
An: 2015
Genuri: Aventura, Drama, Familie
IMDB: 6.7
Durata: 98 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<08BhFiGAI3c/botw" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Sinopsis Brothers of the Wind (2015)

In filmul online Brothers of the Wind, doi frati mici incearca sa salveze viata unui vulturn ce a fost aruncat afara din cuibul lui.

Trailer Brothers of the Wind (2015)

Review Brothers of the Wind (2015)

Alpii în anii șaizeci doisprezece ani Lukas (Manuel Camacho) locuiește cu tatăl său (Tobias Moretti), în munți. Raportul dintre cei doi de la moartea mamei Lukas tensionate, și așa băiatul este mai conectat la lumea animală decât cu tatăl său. Luke o zi găsește un căzut din cuib Eagle Young, el îl folosește și pune-l pe. Dar este momentul să vină, în care Luca vulturul, pe care a numit după o povestire biblică “Abel”, trebuie să dea libertate.

Cu filmele de animale Jean-Jacques Annaud (L’Ours, Deux Freres) Frați of the Wind nu poate ține pasul din cauza plăcilor ceva uman-subplots. Dar cu toate acestea oferă rotită în Tirol din Austria și Carintia și Tirol în filme de producție italiene. Breathtaking sunt scene de vânătoare de tinere vultur. În cazul în care pasărea neantrenat începe să dolari Geiss în timp ce în mod repetat chiar aclama pe podea, ofteaza. Un film de familie bună între.

Există destul de copil câteva povești de animale / acolo; ceea ce stabilește acesta în afară este incredibil de bun cinematografia. Noi nu vorbim lupi, câini sau orice altceva aici, e vorba de vulturi aurii și ei nu sunt ușor de filmat – deci ce putem vedea pe ecran aici este absolut uimitoare (și eu sunt un fan al docs naturii). Ei au reușit chiar să monteze camere HD miniaturizate pe un vultur pentru a captura unele imagini de zbor … există câteva scene cu adevărat memorabile în acest film, printre ei o scenă în care tânărul vultur încearcă taloane lui la o foarte intens muntoasă, trase-out capra poate una sau două dimensiuni prea mari pentru el. Scenele de iarnă se bântuie în intensitatea lor, de asemenea.