Brothers’ Nest (2018)

Planurile celor doi frati de a isi omori tatal, merg intr-o directie total neprevazuta in aceasta comedie neagra australiana Brothers’ Nest online subtitrat.

SXSW ne-a adus premiera mondiala a filmului Brothers’ Nest online subtitrat, un film al regizorului australian incredibil de talentat, Clayton Jacobson. Doi frati ajung ideea de a il ucide pe tatal lor vitreg in speranta ca mama lor pe moarte isi va schimba testamentul in favoarea lor. Etapele de “sinucidere” au fost planificate cu meticulozitate, dar fratii nu au luat in considerare un singur lucru: trebuie sa petreaca intreaga zi impreuna. Aceasta comedie intunecata, australiana, are in plan vechile certuri, istoria tulburata si problemele de familie.

Filmul Brothers’ Nest online subtitrat¬†este cel mai bun fel de thriller care te duce pe o plimbare de emotii. Acest film australian este despre doi frati, Terry si Jeff, jucati chiar de fratii din viata reala, Shane si Clayton Jacobson, ce intentioneaza sa-si ucida tatal vitreg pentru a se asigura ca ferma lor este lasata in numele lor. Jeff ia toate masurile de precautie pe care le-ar putea gandii cand intentioneaza sa omoare pe cineva. Este clar ca el este liderul intregului plan de la inceput si are totul planuit.


Regia: Clayton Jacobson
Actori: Shane Jacobson, Clayton Jacobson, Kim Gyngell
An: 2018
Gen: Comedie, Thriller
IMDB: 6.9


Brothers’ Nest (2018) Online Subtitrat