Brother Nature (2016)

Brother Nature (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Osmany Rodriguez, Matt Villines
Actori: Bill Pullman, Gillian Jacobs, Rachael Harris, Taran Killam, Bobby Moynihan
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!

<1ngoUuzvG4Y/Brother.Natur" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Brother Nature

Roger (Taran Killam), un politician are planuri mari pentru a o cere in casatorie pe femeia lui pe care o iubeste (Gillian Jacobs), la casa familiei de pe lac.


Trailer Brother Nature


Review Brother Nature

Pare oarecum ciudat că o lună după ce a fost eliberat în mod surprinzător de contractul cu Saturday Night Live, comedia in care joaca Taran Killam. Care a fost produs de Lorne Michaels este acum disponibil pentru vizionare pe VOD. Nici un motiv specific a fost dat vreodată pentru plecarea sa, cu toate că Killam au speculat că ar fi putut avea ceva de-a face cu potențiale conflicte de programare. Cu un loc de muncă de regie că va filma în timpul unei părți a sezonului SNL.

Unul are apoi, de asemenea, să pună întrebarea, făcut acest film au nimic de-a face cu eliberarea sa? Chiar daca povestea este o comedie romantica oarecum stereotipă, care îmbină Faceți cunoștință cu părinții cu place de Tommy Boy și natură hijinks film. Ea are un excelent exprimate eclectic de actori și destule momente amuzante. Si dialog pentru a face acest lucru în valoare de a da o șansă.

Povestea implică Roger (Taran Killam), un politician care incordat intenționează să propună prietena lui Gwen (Gillian Jacobs). In timp ce acestea sunt în vacanță în casa familiei sale lac. Planurile sale s-au întors cu susul în jos, când îl întâlnește pe fratele său potențial sălbatic aventuroasă în drept și full-time tabără consilier Todd (Bobby Moynihan). Care are ca rezultat o serie de evenimente scandaloase pe care l-au pus în contradicție cu familia lui Gwen și relația lor.

Totul sună familiar și este un pește clasic de stil apă poveste. Cu evenimente care devin previzibile și tipic tropi comediei romantice pe care toată lumea a ajuns să se aștepte.