Brimstone (2016)

Brimstone (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Martin Koolhoven
Actori: Kit Harington, Guy Pearce, Emilia Jones, Dakota Fanning, Carice van Houten, Robert Pattinson
An: 2016
Gen: Mister, Thriller, Western
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Brimstone

Din momentul în care noul pastor al comunității urcă la pupitru pentru a-și rosti predica, Liz realizează că ea și familia ei sunt în mare pericol. Howard Hawks a spus odată că un film bun este “trei scena bun si nici cele rele”. Asta ar face Brimstone lui Martin Koolhoven dincolo de bine – mare chiar.

Vestul american, sfarsitul secolului 19. Liz, o tanara muta in varsta de 20 de ani locuieste impreuna cu un barbat si cei doi fii ai sai. Intr-o zi, Liz merge la biserica impreuna cu familia sa. Un nou reverend, cu chipul brazdat de cicatrici, sosit din Danemarca vorbeste de suferinta din Infern. Manipulator, complet nebun, reverendul incepe sa le pedepseasca pe femei, obligandu-le sa poarte o masca care aminteste de centurile de castitate si ajunge sa o atace pe Liz care incearca sa se apere asa cum poate.

Aceasta este ceea ce face de cinema diferit de teatru sau de televiziune – puterea de a spune povestea prin imagini și de acțiune, mai degrabă decât cuvinte. Cât de potrivit că personajul principal nu are nici o limbă să vorbească cu – dar încă reușește să fure spectacol.

Fanning și Pearce sunt adevărate pietre prețioase și strălucitoare, în această strălucire epic întuneric. Nu e un film pentru cei slabi de inimă sau cu frică de Dumnezeu – dar eu sper cu adevărat generația mea va fi în măsură să aprecieze un lucru frumos ca acest lucru și să nu fie dezamăgiți de absența pleasers mulțimii Tarantino-like. Acest lucru nu este conștient de sine o meta-occidentală, ci o adevărată poveste despre lupta omului cu religia, violența și mai presus de toate frica omului de femei. Koolhoven ne-a dat în


Trailer Brimstone