Bright (2017)

Bright (2017) Film Online Subtitrat


Regia: David Ayer
Actori: Will Smith, Lucy Fry, Joel Edgerton, Noomi Rapace
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Fantezie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bright

Plasat într-o lume în care creaturi mitice trăiesc alături de oameni, Bright spune povestea lui Daryl Ward (Will Smith), un poliţist forţat să lucreze alături de un orc (Joel Edgerton) pentru a pune mâna pe o armă extrem de puternică, pe care foarte mulţi şi-ar dori-o.

Străzile din Los Angeles nu vor fi niciodată la fel. În Decembrie, Will Smith și Joel Edgerton aduc misterele oraşului la viață, în filmul Bright. Regizat de David Ayer, cunoscut pentru filmele Suicide Squad sau Training Day, acest thriller de acțiune urmărește povestea a doi ofițeri de poliție din Los Angeles, interpretaţi de Will Smith (Ofiţerul Ward) și Joel Edgerton (Ofiţerul Jakoby).

În Bright, duo-ul improbabil lucrează în permanență pentru a menține străzile oraşului Los Angeles în siguranță, într-o lume interlopă sinistră plină de violență și de forțe întunecate. Oamenii, orcii, elfii, toată lumea încearcă doar să se înțeleagă. Pregătește-te pentru lumea din filmul Bright, un nou film original Netflix, ce se va lansa pe 22 Decembrie. Plasat într-o alternativă prezentului, unde oamenii, orcii şi elfii, au coexistat de la începutul timpului.

Bright, este un film de acţiune ce urmăreşte viaţa grea a doi poliţişti din medii diferite. Ward (Will Smith) și Jakoby (Joel Edgerton), îşi conduc rondul de noapte plin de rutină, dar, în loc să aibă parte de o tură liniştită la muncă, ei întâlnesc ceva întunecat ce va schimba în cele din urmă viitorul și lumea lor așa cum o cunosc.

Filmul lui David Ayer, îl are în rolul principal pe Will Smith, în rolul unui polițist obişnuit ce trebuie să colaboreze cu un orc (Joel Edgerton), primul ofiţer de acest gen care se alătură forţelor poliţiei din Los Angeles. Relația lor controversată, este testată atunci când întâlnesc o baghetă magică, care este echivalentul unei arme nucleare.